Menangi GOLD BAR Dari CMASA.my - Cahaya Hayati

24 Jun 2020

Menangi GOLD BAR Dari CMASA.my

Menangi GOLD BAR Dari CMASA.my. Hai korang! Yang mana tengah intai pulut dakap, biskut kosong, roti bun, rantai kapal, durian, bertih jagung dan yang seangkatan dengannya tu.. Meh la join CH untuk menang GOLD BAR dari CMASA.my. Bukan apa, kalau menang gold bar ni boleh la trade in dan beli yang mana korang intai dan idamkan tu. Kalau tak nak trade in atau jual, korang boleh simpan sebagai aset. Mana tahu pada masa depan, harga emas akan mencanak naik lagi... Korang juga yang untung. 

Menangi GOLD BAR Dari CMASA.my, Cmasa.my, Apa Itu CMASA.my?, Peraduan Kongsi Dan Menang GOLD BAR, peraduan emas percuma, peraduan
Menangi GOLD BAR Dari CMASA.my

Apa Itu CMASA.my? 


Mesti ramai yang tertanya-tanya apa lah CMASA.my ni. Meh CH terangkan. CMASA.my adalah satu platform shopping online atau market place daripada YAPEIM. CH suka shopping disini sebab terdapat pelabagai produk tempatan muslim untuk kegunaan harian. Terutamanya produk makanan dan pes masakan. Mudah, cepat dan banyak pilihan. 

Menangi GOLD BAR Dari CMASA.my, Cmasa.my, Apa Itu CMASA.my?, Peraduan Kongsi Dan Menang GOLD BAR, peraduan emas percuma, peraduan

Nak tahu lebih lagi, korang kena la explore sendiri.. 

Peraduan Kongsi Dan Menang GOLD BAR


Siapa nak menang GOLD BAR? Cepat-cepat masuk website CMASA.my dan jadi pelanggan mereka mulai hari ini kerana CMASA.my menganjurkan Peraduan Kongsi Dan Menang GOLD BAR. Tarikh peraduan ini bermula hari ini sehingga 30 jun 2020. 

Menangi GOLD BAR Dari CMASA.my, Cmasa.my, Apa Itu CMASA.my?, Peraduan Kongsi Dan Menang GOLD BAR, peraduan emas percuma, peraduan


Nak join? Follow 3 langkah mudah ini.. 

LANGKAH 1 :

Beli minimum 1 produk dari website https://cmasa.my/ . Tak kisah produk apa sekalipun yang korang beli, korang dah layak untuk sertai peraduan dan memenangi GOLD BAR ini. ( Lagi banyak lagi tinggi chances korang)


LANGKAH 2 :

Simpan resit pembelian korang dan PRIVATE MESSAGE ke FB Page rasmi CMASA di bawah:


Jangan lupa upload sekali resit pembelian tu sebagai bukti dan pengesahan pembelian telah di buat. 


LANGKAH 3 :

Dah settle langkah 2 di atas, sila buat satu posting secara PUBLIC (tatapan umum) di Facebook profile anda dengan ayat yang bermula...

 "SAYA SUKA CMASA.MY KERANA............" 

Lengkapkan ayat di atas mengikut pengalaman dan kreativiti korang sendiri beserta dengan gambar korang secara kreatif di posting. Jangan lupa #cmasa dalam posting korang untuk memudahkan penganjur menemui posting korang.  

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan LIKE, KOMEN dan SHARE yang paling tinggi.

Peraduan ini menawarkan 16 hadiah menarik iaitu:-

Hadiah Utama x 3
Gold Bar (Wafer Emas) 3gram bernilai RM840
Keahlian Privilege YAPEIM

Hadiah Kedua x 3
Gold Bar (Wafer Emas) 1.5gram bernilai RM465
Keahlian Privilege YAPEIM

Saguhati x 10
Cenderama Barangan YAPEIM
Keahlian Privilege YAPEIM

Dah gaji kan? Jom shopping dan join contest ni. Tuah kita menang EMAS PERCUMA siapa yang tahu kan? kan? 

No comments:

Post a comment