Cosmoderm Perfect Balanced Set Dengan Prebiotik Dan Calamine Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit - Cahaya Hayati

4 Mar 2021

Cosmoderm Perfect Balanced Set Dengan Prebiotik Dan Calamine Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit

Cosmoderm Perfect Balanced Set Dengan Prebiotik Dan Calamine Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit. Masa CH terima dan unbox parcel ni, terus jatuh cinta dengan packaging ala-ala barbie house gituu. Tapiii korang akan lagi jatuh cinta dengan produk yang ada didalamnya.  Dengan Cosmoderm Perfect Balanced korang tak perlu risau kerana ia tiada bahan chemical yang berbahaya malah ia membantu merawat kulit menjadi cantik dan yang cantik semakin cantik. Ia sesuai untuk semua jenis kulit.

Cosmoderm Perfect Balanced, cosmoderm, cosmoderm pink, kandungan cosmoderm perfect balance, harga cosmoderm perfect balance, cara beli cosmoderm perfect balanced, dimana ada jual cosmoderm perfect balance, produk terbaik untuk kulit bermasalah, rawat kulit bermasalah dengan cosmoderm, jerawat, jeragat, produk baik untuk kulit bermasalah, kulit bermasalah, prebiotic, prebiotik dalam kecantikan, calamine, produk kecantikan yang ada prebiotik dan calamine, acne, pigmentation
Cosmoderm Perfect Balance


Cosmoderm Perfect Balanced Set Dengan Prebiotik Dan Calamine Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit


Set Cosmoderm Perfect Balance ini mengandungi prebiotik dan calamine. Prebiotik berfungsi untuk menggalakkan pertahan kulit secara semulajadi, menaikkan seri dan seimbangkan microbiome kulit. Manakala, Calamine pula berfungsi untuk merawat dan melegakan kulit dari iritasi, kegatalan, kurangkan minyak serta melegakan kulit dari kesan sunburn. Dengan dua bahan utama dalam produk inilah menjadikan Cosmoderm Perfect Balanced sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan semua jenis masalah kulit. Bukan saja mencantikkan malah ia merawat kulit yang bermasalah. 


Cosmoderm Perfect Balanced, cosmoderm, cosmoderm pink, kandungan cosmoderm perfect balance, harga cosmoderm perfect balance, cara beli cosmoderm perfect balanced, dimana ada jual cosmoderm perfect balance, produk terbaik untuk kulit bermasalah, rawat kulit bermasalah dengan cosmoderm, jerawat, jeragat, produk baik untuk kulit bermasalah, kulit bermasalah, prebiotic, prebiotik dalam kecantikan, calamine, produk kecantikan yang ada prebiotik dan calamine, acne, pigmentation


Cosmoderm Perfect Balance mempunyai 4 produk iaitu:


  • Cosmoderm Perfect Balanced Foaming Cleanser
  • Cosmoderm Perfect Balanced Toning Lotion
  • Cosmoderm Perfect Balanced Soothing WOW Cream
  • Cosmoderm Perfect Balanced Mineral Sun Milk with SPF25 PA++

Cosmoderm Perfect Balanced, cosmoderm, cosmoderm pink, kandungan cosmoderm perfect balance, harga cosmoderm perfect balance, cara beli cosmoderm perfect balanced, dimana ada jual cosmoderm perfect balance, produk terbaik untuk kulit bermasalah, rawat kulit bermasalah dengan cosmoderm, jerawat, jeragat, produk baik untuk kulit bermasalah, kulit bermasalah, prebiotic, prebiotik dalam kecantikan, calamine, produk kecantikan yang ada prebiotik dan calamine, acne, pigmentation
Set Cosmoderm Perfect Balance


Cara Menggunakan Set Cosmoderm Perfect Balanced



Hanya 4 langkah saja untuk mendapatkan kulit yang cantik dengan Cosmoderm Perfect Balance. 


Cosmoderm Perfect Balanced, cosmoderm, cosmoderm pink, kandungan cosmoderm perfect balance, harga cosmoderm perfect balance, cara beli cosmoderm perfect balanced, dimana ada jual cosmoderm perfect balance, produk terbaik untuk kulit bermasalah, rawat kulit bermasalah dengan cosmoderm, jerawat, jeragat, produk baik untuk kulit bermasalah, kulit bermasalah, prebiotic, prebiotik dalam kecantikan, calamine, produk kecantikan yang ada prebiotik dan calamine, acne, pigmentation
4 langkah Cosmoderm Perfect Balance untuk kulit cantik


  1. Cuci muka dengan Cosmoderm Perfect Balanced Foaming Cleanser
  2. Guna Cosmoderm Perfect Balanced Toning Lotion untuk menenangkan kulit
  3. Lembapkan kulit dengan Cosmoderm Perfect Balanced Soothing WOW Cream
  4. Lindungi kulit dengan dari sinaran UV dengan Cosmoderm Perfect Balanced Mineral Sun Milk with SPF25 PA++

Cosmoderm Perfect Balanced, cosmoderm, cosmoderm pink, kandungan cosmoderm perfect balance, harga cosmoderm perfect balance, cara beli cosmoderm perfect balanced, dimana ada jual cosmoderm perfect balance, produk terbaik untuk kulit bermasalah, rawat kulit bermasalah dengan cosmoderm, jerawat, jeragat, produk baik untuk kulit bermasalah, kulit bermasalah, prebiotic, prebiotik dalam kecantikan, calamine, produk kecantikan yang ada prebiotik dan calamine, acne, pigmentation
Cara menggunakan Cosmoderm Perfect Balance


Senangkan?


Pengalaman Menggunakan Set Cosmoderm Perfect Balanced


Masa CH guna produk ni, kulit muka CH baru saja baik dari breakout. Rasa takut nak guna tu masih ada sebab parut dari breakout tu masih ada dan takut muka lagi sekali breakout. Tak sanggup nak alami dah. Dalam rasa takut tu, CH beranikan diri juga mencuba sebab dalam set Cosmoderm Perfect Balanced ini ada prebiotic dan calamine yang mana membantu merawat dan mempertahankan kulit secara semulajadi. 


Cosmoderm Perfect Balanced, cosmoderm, cosmoderm pink, kandungan cosmoderm perfect balance, harga cosmoderm perfect balance, cara beli cosmoderm perfect balanced, dimana ada jual cosmoderm perfect balance, produk terbaik untuk kulit bermasalah, rawat kulit bermasalah dengan cosmoderm, jerawat, jeragat, produk baik untuk kulit bermasalah, kulit bermasalah, prebiotic, prebiotik dalam kecantikan, calamine, produk kecantikan yang ada prebiotik dan calamine, acne, pigmentation
Review Cosmoderm Perfect Balance


Masa dua tiga hari guna set Cosmoderm Perfect Balance ni..  Kulit CH ada rasa sedikit tak selesa. Mungkin sebab tindakbalas product dengan kesan breakout sebelum ini. Alhamdulillah selepas sebulan menggunakan set Cosmoderm Perfect Balance, rasa tak selesa tu dah hilang dan ia juga membantu mengurangkan kesan parut dari breakout sebelum ini. 

CH percaya kalau menggunakan secara berterusan dan ikuti 4 langkah yang diberi... In sha Allah parut dan jeragat akan hilang sepenuhnya. 


Dimana Hendak Dapatkan Set Cosmoderm Perfect Balanced Ini?


Bagi yang berminat untuk mendapatkan set Cosmoderm Perfect Balanced ini bolehlah mencarinya di Watsons, Guardian dan juga Shopee. Lain online store lain harga sebab ada masa tertentu online store ini tawarkan diskaun bagi sesuatu event. Walau bagaimanapun, ini harga yang CH dapat dari website Cosmoderm sendiri. So, kalau nak beli tu, bolehlah bandingkan dengan harga di website Cosmoderm vs online store. 

Cosmoderm Perfect Balanced, cosmoderm, cosmoderm pink, kandungan cosmoderm perfect balance, harga cosmoderm perfect balance, cara beli cosmoderm perfect balanced, dimana ada jual cosmoderm perfect balance, produk terbaik untuk kulit bermasalah, rawat kulit bermasalah dengan cosmoderm, jerawat, jeragat, produk baik untuk kulit bermasalah, kulit bermasalah, prebiotic, prebiotik dalam kecantikan, calamine, produk kecantikan yang ada prebiotik dan calamine, acne, pigmentation
Harga Cosmoderm Perfect Balance 



Untuk info lanjut tentang Cosmoderm Perfect Balanced ini, korang bolehlah layari media sosial Cosmoderm seperti di bawah:-

No comments:

Post a comment