Tonton Drama Chandelier Lakonan Mimi Lana Dan Ben Amir - Cahaya Hayati

11 Feb 2020

Tonton Drama Chandelier Lakonan Mimi Lana Dan Ben Amir

Tonton Drama Chandelier Lakonan Mimi Lana Dan Ben Amir. Hai korang! Dah tengok Drama Chandelier lakonan Mimi Lana Dan Ben Amir? Baru semalam drama ini bermula. CH pun baru tengok tapi rasa macam best ja.. Nak tahu best atau tak, korang kena tonton sendiri... 

Tonton Drama Chandelier Lakonan Mimi Lana Dan Ben Amir


Drama Chandelier ini mengisahkan Keisha Edlina digelar gold digger kerana berbekalkan wajah pan-Asia dan tubuh yang sempurna dia menggoda lelaki kaya dan peras harta mereka habis-habisan. Kemudian dia mencari lelaki lain yang jauh lebih kaya pula.

Drama Chandelier Lakonan Mimi Lana Dan Ben Amir, chandelier, drama chandelier, chandelier 2020, episod penuh drama chandelier, ben amir, mimi lana, tonton online drama chandelier, chandelier astro, chandelier episod 1, chandelier episod 2, chandelier episod 3, chandelier episod 4, chandelier episod 5, chandelier episod 6, chandelier episod 7, chandelier episod 8, candelier, drama candelier, drama chandelier, norman hakim, tan sri emran, perempuan simpanan, drama perempuan simpanan, drama perempuan pisau cukur, drama best 2020, drama terbaik 2020,
Drama Chandelier Lakonan Mimi Lana Dan Ben Amir


Hubungan selama dua tahun bersama Datuk Eusoff tidak menjadi, dan dia berpaling pula kepada Tan Sri Emran. Belum sempat mencapai angan-angan, satu insiden ngeri telah menimpa Keisha Edlina. Dia berputus asa untuk meneruskan hidup, namun kemunculan Kaef mengubah haluannya.

Drama Chandelier Lakonan Mimi Lana Dan Ben Amir, chandelier, drama chandelier, chandelier 2020, episod penuh drama chandelier, ben amir, mimi lana, tonton online drama chandelier, chandelier astro, chandelier episod 1, chandelier episod 2, chandelier episod 3, chandelier episod 4, chandelier episod 5, chandelier episod 6, chandelier episod 7, chandelier episod 8, candelier, drama candelier, drama chandelier, norman hakim, tan sri emran, perempuan simpanan, drama perempuan simpanan, drama perempuan pisau cukur, drama best 2020, drama terbaik 2020,
Kiesha Elina dan Tan Sri Emran

Aneh. Hatinya terpikat dengan keikhlasan lelaki itu walaupun Kaef tidak punya banyak harta atau kemewahan.

“Don’t touch me, please. I tak nak dituduh goda you pulak nanti.”

“Keisha....” Kaef mengeluh perlahan. Hati mula dilambung perasaan bersalah apabila memikirkan ‘hukuman’ yang diberikan kepada Keisha Edlina sepanjang hari ini. Sedangkan dia terlupa, dia juga turut bersalah. Kata orang tepuk sebelah tangan tak akan berbunyi, jadi adilkah dia melayan Keisha Edlina sedingin tadi? Sudah tentu tak. Tapi, ego seorang lelaki telah menyebabkan hati gadis ini terluka dan terdera sekali lagi.

“I ambil MC hari ni and please jangan cari I. I perlukan ruang untuk diri sendiri.”

“Keisha!” Sekali lagi dia memanggil, namun sedikit pun Keisha Edlina tak menoleh ke belakang. Dengusan terhela dari bibir. Tangan pula naik melurut rambut dengan perasaan serba salah.

Drama Chandelier Lakonan Mimi Lana Dan Ben Amir, chandelier, drama chandelier, chandelier 2020, episod penuh drama chandelier, ben amir, mimi lana, tonton online drama chandelier, chandelier astro, chandelier episod 1, chandelier episod 2, chandelier episod 3, chandelier episod 4, chandelier episod 5, chandelier episod 6, chandelier episod 7, chandelier episod 8, candelier, drama candelier, drama chandelier, norman hakim, tan sri emran, perempuan simpanan, drama perempuan simpanan, drama perempuan pisau cukur, drama best 2020, drama terbaik 2020,
Romantiknya Kiesha dan Kaef

Keisha... I’m sorry! Jerit hatinya berulang kali.

Sedang indah menikmati hidup penuh bahagia di sisi Kaef, kekhilafan silam mula datang menghukum. Satu per satu ujian dan dugaan yang hadir membuatkan Keisha Edlina terpaksa berkorban.

“Dirimu laksana chandelier. Paling menyerlah, paling cantik dan memukau perhatian... tapi sayang, dikau hanya sekadar perhiasan.”

Drama Chandelier Lakonan Mimi Lana Dan Ben Amir, chandelier, drama chandelier, chandelier 2020, episod penuh drama chandelier, ben amir, mimi lana, tonton online drama chandelier, chandelier astro, chandelier episod 1, chandelier episod 2, chandelier episod 3, chandelier episod 4, chandelier episod 5, chandelier episod 6, chandelier episod 7, chandelier episod 8, candelier, drama candelier, drama chandelier, norman hakim, tan sri emran, perempuan simpanan, drama perempuan simpanan, drama perempuan pisau cukur, drama best 2020, drama terbaik 2020,
Antara barisan pelakon yang menjayakan drama Chandelier

Bagi yang terlepas menonton drama Chandelier, korang boleh tonton online melalui link di bawah..

[ Episod 1] [ Episod 2] [ Episod 3] [ Episod 4] [ Episod 5] [ Episod 6] [ Episod 7] [ Episod 8] [ Episod 9] [ Episod 10] [ Episod 11] [ Episod 12] [ Episod 13] [ Episod 14] [ Episod 15] [ Episod 16][ Episod 17] [ Episod 18] [ Episod 19] [ Episod 20] [ Episod 21] [ Episod 22] [ Episod 23] [ Episod 24] [ Episod 25] 

Selamat menonton uolls!

No comments:

Post a Comment