Jatuh Cinta Dengan Warna Lipstik Silky Girl OMG! Powder Matte Code 09 Anko - Cahaya Hayati

11 Feb 2020

Jatuh Cinta Dengan Warna Lipstik Silky Girl OMG! Powder Matte Code 09 Anko

Jatuh Cinta Dengan Warna Lipstik Silky Girl OMG! Powder Matte Code 09 Anko. Dah namanya perempuan, kalau tak tambah koleksi make up memang tak sah. Encik suami pun dah geleng kepala. Hahaha.. Jangan marah, layan saja isteri awak ni. Oh yer, baru-baru ni CH terbeli Lipstik Silky Girl OMG! Powder Matte Code 09 Anko di Watsons.

review lipstik. lipstik, review lipstik silky girl, review Lipstik Silky Girl OMG! Powder Matte, lipstik warna nude, cantiknya lipstik warna nude,
Warna Lipstik Silky Girl OMG! Powder Matte Code 09 Anko


Masa beli ni tengah ada sales 50% tapi ambik satu saja. Harga jadi RM 13.90. Bila sampai rumah rasa menyesal sebab ambik satu ja. Memang semua perempuan macam ni ke? Beli menyesal, tak beli menyesal.  Hahaha..

Beli  Lipstik Silky Girl OMG! Powder Matte Code 09 Anko ni sebab CH dah lama cari lipstik kaler nude tapi belum jumpa yang menarik dihati. Bila cuba tester kaler Anko ni di Watsons, terus CH rasa menarik dan nak beli. 

So, inilah hasil bila CH pakai..

review lipstik. lipstik, review lipstik silky girl, review Lipstik Silky Girl OMG! Powder Matte, lipstik warna nude, cantiknya lipstik warna nude,
CH Jatuh Cinta Dengan Warna Lipstik Silky Girl OMG! Powder Matte Code 09 Anko


Cantik tak? Bukan CH yer tapi kaler lipstik tu...

Bgi CH kaler ni nampak natural sangat. Lagi cantik kalau korang pandai make up dengan menggabungkan eye shadow dan blusher yang masuk dengan kaler lipstik nude. CH sekadar pandai pakai lipstik ja.. 

No comments:

Post a comment