5 Idea Untuk Rekabentuk Laundry Room - Cahaya Hayati

18 Jul 2018

5 Idea Untuk Rekabentuk Laundry Room

5 Idea Untuk Rekabentuk Laundry Room. Antara bilik yang wajib ada dalam rumah impian mommy adalah Laundry Room. Kecik takpa janji ada sebab dekat situ mommy boleh basuh baju, lipat,iron juga. Oh yer, dekat laundry room ni wajib ada space untuk simpan towel, bedsheet, comforter dan langsir. Barulah tak semak bilik tidur.. giteww. Supaya mommy boleh visualkan laundry room impian mommy, maka mommy pun google lah. So, kongsi kat sini supaya bila ada rumah nanti boleh laksanakan impian ni. In sha Allah.

5 Idea Untuk Rekabentuk Laundry Room


Rekabentuk 1 

Nice dan sesuai untuk rumah flat, apartment dan kondo.

5 Idea Untuk Rekabentuk Laundry Room, rekabentuk laundry room, laundry room, ideas for laundry room, design laundry room,
5 Idea Untuk Rekabentuk Laundry Room


Rekabentuk 2

Yang ni memang seperti impian mommy. Ada space untuk gantung, kabinet untuk simpan bedsheet, comforter, langsir dan lain-lain lagi.Cuma tambah iron dan ironboard saja..

5 Idea Untuk Rekabentuk Laundry Room, rekabentuk laundry room, laundry room, ideas for laundry room, design laundry room,
5 Idea Untuk Rekabentuk Laundry Room


Rekabentuk 3 

Yang ni terlalu simple dan sesuai untuk apartment ataupun kondo. Nak buat kat rumah teres pun boleh... 

5 Idea Untuk Rekabentuk Laundry Room, rekabentuk laundry room, laundry room, ideas for laundry room, design laundry room,
5 Idea Untuk Rekabentuk Laundry Room


Rekabentuk 4

Yang ni sangat sesuai untuk orang malas lipat baju. Letak saja dalam bakul tu.. Tapi design ni nampak lebih kemas sebab bakul laundry tersembunyi. Siapa pun tak tahu yang dalam kabinet tu berlambak baju tak berlipat. hihi... 

5 Idea Untuk Rekabentuk Laundry Room, rekabentuk laundry room, laundry room, ideas for laundry room, design laundry room,
5 Idea Untuk Rekabentuk Laundry Room



Rekabentuk 5

Tak dapat nak huraikan sebab gambar yang di kongsikan sekerat saja. Nampak simple dan teratur...

5 Idea Untuk Rekabentuk Laundry Room, rekabentuk laundry room, laundry room, ideas for laundry room, design laundry room,
5 Idea Untuk Rekabentuk Laundry Room

Agak-agak dari 5 rekabentuk Laundry Room di atas, mana satu yang menjadi impian korang? kongsi lah mana tahu mommy boleh tambah idea/ impian korang dalam rumah impian mommy nanti....

1 comment: