Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 - 6/12/17) - Cahaya Hayati

22 Nov 2017

Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 - 6/12/17)

Wahhhh Mrs Pip buat GA lagi... Kita sukalah awak. Kali ini Mrs Pip collaborate dengan simplyohsem.com. GA yang di buat oleh Mrs Pip ni senang sangat. Klik-klik ja syarat yang di buat tu dah siap.. Tinggal nak up entry saja. Mommy join GA ni sebab.... Mommy nak menang Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 - 6/12/17) kerana nak menang barangan dari Simplyohsem.com. 

Yang bestnya GA ni adalah hadiahnya. Masih misteri gitew...

'Hadiah giveaway ini merupakan barangan yang mrs pip pilih dari laman web simplyohsem.com beserta hadiah yang mrs pip sediakan sendiri. hadiah sangat misteri kerana tak seperti giveaway yang mrs pip buat selalu hadiah mmg mrs pip reveal kan, tapi untuk Ohsem Giveaway by Mrs Pip ni, hadiah mrs pip tak nak reveal, biarlah misteri.'

Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 - 6/12/17), Giveaway by Mrs Pip
Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 - 6/12/17), Giveaway by Mrs Pip.Klik SINI untuk join. 

Giveaway ini akan berlangsung bermula 22hb Nov 2017 sehingga 6hb Dec 2017. mrs pip memilih seorang pemenang bertuah. dan sekiranya melebihi 50 penyertaan, mrs pip akan menambah seorang lagi pemenang. 

Jom join ramai-ramai!

6 ulasan:

  1. good luck!nak join jugaklah!

    BalasPadam
  2. Gud luck.support ena jugak if bminat.

    Jemput join GA ☺
    https://tinynasweet.blogspot.my/2017/11/giveaway-dhia-sumayyah-201117-141217.html

    BalasPadam
  3. thanks join GA mrs pip. jangan lupa tinggalkan link di kotak komen mrs pip ya, rasanya tak nampak lagi link kat kotak komen mrs pip tadi.

    BalasPadam