6 Thing I Really Loved About My Jobs - Cahaya Hayati

1 Nov 2017

6 Thing I Really Loved About My Jobs

6 Thing I Really Loved About My Jobs ~ Hi uolls! Busy ke? Mommy pun busy sebab ada banyak benda nak kena buat, nak buat penilaian staff lagi.. Buat report la, pastu nak kena pi training lagi.. Huhu. Can I work from home? In sha Allah suatu hari nanti... Tak sabar nak tunggu hari tu. Tapi kena realistic sebab apa yang kita buat sekarang mungkin tak sama bila kita kerja dari rumah. Sementara bekerja, kita enjoy 6 perkara ni dulu.. 

  • Pay Day
  • Lunch Time
  • Quitting Time
  • Vacation Time
  • Holidays
  • Retirement


Sapa tak suka, meh akak nak pi ambil korang punya.. hahha

6 Thing I Really Loved About My Jobs, work motivation, work life, worklife, motivation, inspirational, motivasi,
6 Thing I Really Loved About My Jobs

5 ulasan:

  1. Selamat bekerja.. surirumah pun bekerja juga kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. ofkos suri rumah pun bekerja. Malah kerja yang lebih dari orang lain...

      Padam
  2. Hahaha.....semua dia atas tu sangat betul...rasa hilang segala kepenatan

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan. Bila dapat gaji memang hilang penat.

      Padam
  3. done follow,follow me back http://www.pokucu.com/ ...

    BalasPadam