Baca Online Novel Red Velvet Achik Lana - Cahaya Hayati

24 Okt 2017

Baca Online Novel Red Velvet Achik Lana

Baca Online Novel Red Velvet Achik Lana ~ Mommy salah seorang yang minat dengan penulisan dan karya Achik Lana. Novel pertama yang mommy baca adalah Aku Bukan Mistress. Lepas tu terus ikuti penulisan Achik Lana secara online di blog dan FB page. Novel pula ada yang mommy buat koleksi dan ada yang tak beli sebab dah baca online.. hihi. Tak sangka pula Red Velvet di dramakan. So, mommy letak di sini bagi yang belum pernah baca novel Red Velvet. Lepas baca ni confirm korang nak tahu apa kesudahan cerita Red Velvet ni...  

Sedikit sinopsis tentang drama Red Velvet:-

Helena tidak mempedulikan tohmahan mahupun kata-kata nista orang sekeliling bila dia ingin berkahwin dengan Fareeq yang merupakan suami orang. Lantaklah! Janji dia bahagia. Malangnya, Fareeq tidak menepati janjinya untuk mengahwini Helena. Perbuatannya itu menyebabkan Helena kecewa setengah mati.

Dalam mengharungi kehidupannya yang huru-hara, Helena bertemu dengan Izzat yang sinis, ego, berlagak tak bertempat. Semua ini menambahkan kekusutan di kepala Helena. Baker bajet hot yang bekerja di bakeri cabuk itu sentiasa mencari pasal dengan Helena. Ada sahaja yang tak kena di matanya. Dan keadaan semakin tegang apabila keadaan memaksa Helena bekerja dengan Izzat di bakeri yang sama. Hinggalah… hati mereka bertaut dengan kasih. Namun, rahsia Helena terbongkar sewaktu mereka berdua asyik menyulam cinta. Macam mana bila lelaki yang anti homewrecker, berdepan dengan homewrecker itu sendiri?

Mungkin dia tak sweet macam kek bergula, Tak berharta seperti putera raja, Tapi cintanya yang paling manis di jiwa.”


Baca Online Novel Red Velvet Achik Lana, karya achik lana, novel online, baca novel online, novel achik lana, novel red velvet, red velvet novel, baca online red velvet, drama red velvet, red velvet, karya achik lana,
Baca Online Novel Red Velvet Achik Lana

Baca Online Novel Red Velvet Achik Lana



Kesudahannya sila dapatkan novel achik lana sendiri di kedai buku atau prelove di facebook. Ramai ja yang jual balik. 

Selamat membaca uolls!. 


1 ulasan: