Lazada 11.11 Shopping Festival | Produk Praktikal Idaman - Cahaya Hayati

5 Nov 2018

Lazada 11.11 Shopping Festival | Produk Praktikal Idaman

Lazada 11.11 Shopping Festival |  Produk Praktikal Idaman. Yesssza! Yang di tunggu-tunggu semakin tiba. Tak sabar nak shopping. Gatal tangan dah ni.. hahaha. Walaupun belum sampai lagi tarikh 11.11.2018 tu tapi mommy dah add to cart barang-barang yang mommy nak tu. Wishlist la kiranya... 

Kalau korang sejenis yang tak sabar macam mommy, korang boleh la buat add to cart dulu barang yang korang idam-idam kan tu. Boleh tengok di link SINI. Selain dari tawaran MURAH dan Voucher,  harga serendah RM1, diskaun hingga 90%. Baucar tunai berjumlah RM11,000,000 dan SLASH IT and SHAKE IT. Wow!

Lazada 11.11 Shopping Festival |  Produk Praktikal Idaman


Lazada 11.11 Shopping Festiva

Disebabkan ketidaksabaran mommy menunggu tarikh 11.11.2018 ni, mommy dah add to cart barang idaman yang mommy nak beli. Nanti sampai ja tarikh dia, terus mommy buat payment ja. So, tak perlu nak cari-cari barang tu atau nak buat perbandingan harga pada hari sales. 

Inilah barang-barang yang mommy nak beli nanti. Keinginan semua isteri dan mak mak rasanya... 

1. Russell Taylors Handheld Cyclone Vacuum Cleaner 600W VC-20

Mommy nak vacuum cleaner ni untuk memudahkan mommy membersihkan rumah dan tak memenatkan. Let's the machine work for you...

Klik SINI untuk view produk


2. Russell Taylors 6L Dual Pot Pressure Cooker PC-60 (2 inner pots + 1 steam rack) Electric Pressure Cooker

Baru ada keinginan nak beli pressure cooker elektric. Alang-alang nak beli kita beli yang ada 2 pot dan 1 pot steamer. Senang kalau masak banyak-banyak dan berbaloi. 

Klik SINI untuk view produk 

3. Russell Taylors Air Fryer AF-14

Tengok orang lain ada, mommy pun nak ada juga untuk kesihatan yang lebih baik.
Klik SINI untuk view produk

4. Waffle, Sandwich, Grill 3-in-1 Maker Russell Taylors CM-83

Disebabkan anak-anak mommy suka makan waffle dan sandwich. Ada 3 in 1, senang lah tukar-tukar bila nak buat dan tak perlu banyak-banyak perkakas eletrik. 
Klik SINI untuk view produk
Empat ni jer produk idaman yang mommy mampu milik. Semua ini produk dari jenama Russell Taylors. Mommy pilih jenama ini sebab...

  • Mampu milik dan praktikal
  • Kualiti setanding jenama yang lain
  • Jenama yang boleh dipercayai
  • Good review and shipping on time
  • Diluluskan oleh SIRIM dan ST 

So, apa wishlist korang pula? 



No comments:

Post a comment