Hanangell Serum Picagari Yang Unik

9:09 PG Cahaya Hayati 1 Comments

Pertama kali di perkenalkan kepada sesuatu jenama yang tidak di kenali, timbullah persoalan

1. Boleh percaya ke product ni?
2. Berkesan ke untuk masalah kulit aku?
3. Apa bahan yang di gunakan?

Itulah persoalan yang seringkali timbul dalam fikiran akak terhadap produk baru.          

Tapi sebab perasaan ingin tahu, akak cuba. Produk tersebut adalah Hanangell Serum. Serum yang di innovasikan dari buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan. Produk ini menggunakan salah satu teknologi korea.. K-pop u!

serum hanangell


Hanangell serum di datangkan dalam bentuk picagari yang unik. Tak mudah tumpah, kemas dan selamat untuk di gunakan berulangkali.

Hanangell serum berbentuk cecair jernih. Tidak berminyak dan struktur yang ringan.

Hanangell serum

Cara menggunakannya pun mudah, picit ke jari dan sapu di bahagian muka dengan urutan bulatan sehingga serum  meresap ke dalam kulit.

Inilah hasil setelah menggunakan serum ini selama 7 hari ( 2 kali sehari).

Hanangell serum


Kulit muka akak makin muda, tegang, liang pori pun dah mengecil. Yang paling best, jeragat atau pigmentation di kulit muka akak ni dah semakin pudar sampai cik abang pun dah tegur..

' sayang pakai apa semakin putih ni?'

See, cik abang pun perasan. Hehe..

Oklah' kalau korang nak jadi macam akak, lebih cantik, tegang, dan gebu secara semulajadi.. korang patut cuba Hanangell serum ini.

Psst....
Sekarang ni ada diskaun 30%  untuk pembaca blog Cahaya Hayati ni. Sila guna kod di bawah untuk pembelian serum Hanangell

Hanangell20blogger

1 comments:

Kak Nieyl berkata...

singgah pagi...♥
wah...kalau cik abg dah tegur tu..tandanya berkesan la kan... :)

Pengikut

Google+ Followers