24 Jul 2016

Kali Pertama Guna Goo.N Premium Diapers

Assalamualaikum wbt. Kali pertama guna Goo.N Premium Diapers.


Perasaan saya apabila mendengar nama Goo.N Premium Diapers, hmmm. Diapers baru mana pula ni? Mesti tak best sebab tu tak popular  (my bad).

Goo.N Diapers


Tapi tanggapan saya semua tu salah sebab Goo.N Premium Diapers adalah produk dari Jepun yang telah berkembang serata dunia. Ia adalah diapers bermutu dan berkualiti tinggi yang di cipta khas bagi memenuhi keperluan bayi kerana pengeluar diapers ini percaya semua bayi yang di lahirkan perlukan penjagaan dan kasih sayang.

Diapers ini di namakan Goo.N kerana dalam bahasa jepun Goo.N bermaksud sound of growth. So, sweet. :)

Ini pula perasaan saya apabila memegang dan menyentuh Goo.N Diapers ni. Lembut, selesa dan pelekat yang kuat agar tidak mudah di tanggalkan.

Ini pula perasaan Aisy apabila kali pertama menggunakannya....

Goo.N Premium Diapers


Amboi, seronok sungguh dia tidoq. Selesa la tu....

Lazada Big Baby Fair 2016

Sepertimana yang tercetak di pek diapers Goo. N, penyerapan cepat dan bayi akan berasa nyaman selalu. Selain dari itu, Goo.N diapers juga menggunakan bahan yang berkualiti yang dapat menghindarkan kesan sensitif, allergic dan diapers rash.

Diapers ni mahallah... Eh, tak sebab sebab LAZADA akan buat Big Baby Fair mulai 27hb  sehingga 31 Julai 2016 ini. Masa nilah boleh beli banyak dengan harga murah. Ni lah rahsian saya dalam mengawal perbelanjaan tapi menggunakan produk yang berkualiti tinggi. hihi.. bocor sudah rahsia. :P

Lazada Big Baby fair .

Klik banner ini untuk membeli Goo.N Diapers dan pelbagai barang keperluan bayi. Bagi yang baru nak sambut anak pertama tu memang di galakkan shopping masa baby fair. Berbaloi sangat..


22 Jul 2016

Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan

Assalamualaikum wbt. Rahsia lulus temuduga kerja kerajaan.

Tahniah adik-adik yang telah mendapat panggilan temuduga kerajaan yang akan di langsungkan sepertimana yang terdapat dalam laman web SPA. Rujuk sini untuk temuduga tersebut 


Dah buat preparation untuk di temuduga? Belum? Dah terlambat ... Takpe adik-adik, meh mommy nak bagitau yang mommy ada rahsia lulus temuduga kerja kerajaan. Klik banner di bawah untuk mengetahui rahsianya.


Mahal la mommy...

Adik-adik labur sikit hari ini. In sha Allah apa yang adik-adik laburkan akan perolehi kembali malah berlipat kali ganda. Ingat senang ke nak dapat kerja kerajaan... Takpe lah kalau adik-adik dah selesa dengan kerja sekarang. TAPI adik-adik kena ingat, jika perolehi kerja kerajaan... Banyak manfaat dan kelebihan yang akan di perolehi.

Tunggu apa lagi. Langgan la kalau nak lulus temuduga kerja kerajaan..

21 Jul 2016

Terputus Hubungan Profesional Untuk Sementara

Assalamualaikum wbt. Terputus hubungan profesional untuk sementara. huhu

Hi korang!

Nak maklum yang smartphone OPPO F1 mommy rosak. Tak boleh nak berhubung secara profesional untuk sementara waktu yer. Sila kembali kepada zaman nokia 3310 atau email yer. Handphone dan laptop saja yang ada dengan mommy sekarang.

Semalam dah hantar ke kedai yang mommy beli. Kebetulan technician OPPO ada sekali, maka dia terus inform kena hantar ke service center OPPO di belakang Megamall Pinang. Ada part yang rosak dan perlu update software. Nasib baik warranty yang di beri adalah setahun. Bolehlah dapat ganti part yang rosak tu secara percuma.


OPPO f1

Bila smartphone rosak, kerja-kerja part time mommy iaitu sebagai blogger terganggu sedikit sebab mommy hanya menggunakan kamera handphone untuk mengambil gambar. Kalau update pun nanti, hanyalah menggunakan gambar yang telah di up dalam fb, insta atau hasil carian dalam google.

Oklah korang, mommy nak sambung buat keja. Nak update tu ja.

Bye.