loading...

Yang Cantik-Cantik Dah Sold Out

2:00 PTG Cahaya Hayati 6 Comments

Assalamualaikum wbt.

Hajat di hati ingin shopping AJ buat reward kepada diri sendiri. Tapi apakan daya tiada rezeki nak shopping AJ online sebab yang cantik-cantik semua dah sold out. Baru launch semalam pulak tu... Apakah ini?

Mentang-mentang la gomen gaji awal sehari dari swasta. Sampai hati korang borong semua.. sob sob.


black label

Green label

White Label

Blue Label
Nampaknya AJ kena tambah stok lagi sebab permintaan melebihi penawaran.. Sabar tunggu stok baru.

Kalau nak shopping AJ online boleh klik AIDIJUMA

6 comments:

Amanda Suria berkata...

Yang koleksi Melaka ke apa ntah ari tu pun sold out..SA ni dekat ngan NuSentral..ada satu outlet..pun susah nak pi beli...asal pi je tetap Sold out...naik fedap dah adik yang kirim

kisah earty berkata...

kena tunggu new edition pulak..

Ummul Azkee berkata...

takpe kak..nak dpt yang lagi cntik.yang lagi menarik tuhhh..hhehhehee

Hayati Sakaria berkata...

Kan SA. Dasyat betul peminat AJ ni...

Hayati Sakaria berkata...

Lambat lagi tu... hihi. Harap2 AJ restok design ni.

Hayati Sakaria berkata...

hehe.. tolong doakan akak dapat design yang kebabom. :) In sha Allah

Pengikut

Google+ Followers