loading...

17 Ogo 2015

# gadget

Bateri Handphone Samsung Memang Tak Tahan Eh?

Bateri Samsung Cepat Rosak

Tahun ni genap 4 tahun aku guna handphone samsung S3. Macam-macam yang aku buat dengan menggunakan S3 ni. Multiple task... Kalau kat rumah, anak-anak dok melasak tengok you tube dan main game.

Tahun ke 4 baru S3 ni buat perangai. Salah satunya bateri handphone ni dah tak tahan lama. Guna sekejap saja dah abih. Kalau buka data, lagilah cepat habis. Lima belas minit camtu kot.. huhu

Kiranya, tahan lama jugaklah bateri s3 ni sebab tahun ke 4 baru buat perangai.. Tak rugipun beli beli handphone S3 ni.

Tak nak beli bateri baru sebab nak tunggu handphone baru sempena birthday 4 tahun sekali (29 Februari) hikhik. 

kredit kepada mr. google.

4 ulasan:

Shareena Hashim berkata...

tahan 1 hari tu kire okay lah... dah segala macam apps ada kan.. hihi

anajingga berkata...

Cik T dengan efgiers memang bateri apa pun cepat kong kan haha :)

Hayati Sakaria berkata...

haha.. betul tu. Memang segala apps ada dalam tu.

ayuadyani berkata...

bateri ni kalau dpt tahan sjak kita bangun awal pagi,sampai kita tidur malam kira orait lah tu hehe..tp pglmn saya, samsung, sony, nokia, lenovo,...lenovo plg tahan kot baterinya hehe..

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292