Cara Pantas Bakar Lemak | Hanya Guna Krim Halia Dengan Capsicum Dari All About COCO - Cahaya Hayati

10 Aug 2020

Cara Pantas Bakar Lemak | Hanya Guna Krim Halia Dengan Capsicum Dari All About COCO

Cara Pantas Bakar Lemak | Hanya Guna Krim Halia Dengan Capsicum Dari All About COCO. Assalamualaikum wbt. Hi korang! Dah 2 minggu CH menggunakan Krim Halia Dengan Capsicum dari All About COCO. CH tertarik untuk mencuba krim halia dengan capsicum dari All About COCO kerana  bahan utama produk ini menggunakan minyak kelapa dara. Pertama kali CH jumpa krim halia yang menggunakan minyak kelapa dara. 

Guna Krim Halia Dengan Capsicum Dari All About COCO, krim halia, krim halia panas, krim halia yang berkesan, ginger cream, krim halia paling efektif, krim halia panas, krim halia minyak kelapa dara, krim untuk pantang, cara bakar lemak, cara pantas bakar lemak, kelebihan krim halia, kelebihan menggunakan krim halia, kebaikkan krim halia, cara menggunakan krim halia yang betul, cara pantas bakar lemak, krim halia dengan capsicum, krim halia 2 kali power,
CH Dah Guna Krim Halia Dengan Capsicum Dari All About COCO


Cara Pantas Bakar Lemak | Hanya Guna Krim Halia Dengan Capsicum Dari All About COCO


Selain dari minyak kelapa dara, ia juga dihasilkan dari ekstrak halia, capsicum dan minyak limau kasturi. Bila terbaca kandungan bahan utama yang ada dalam produk ini, CH terus terbayang keberkesanan produk ini. Boleh lah CH kurangkan lelemak di perut, peha dan lengan CH. 
Guna Krim Halia Dengan Capsicum Dari All About COCO, krim halia, krim halia panas, krim halia yang berkesan, ginger cream, krim halia paling efektif, krim halia panas, krim halia minyak kelapa dara, krim untuk pantang, cara bakar lemak, cara pantas bakar lemak, kelebihan krim halia, kelebihan menggunakan krim halia, kebaikkan krim halia, cara menggunakan krim halia yang betul, cara pantas bakar lemak, krim halia dengan capsicum, krim halia 2 kali power,
Krim Halia Dengan Capsicum Dari All About COCO


Krim Halia Dengan Capsicum di buat khas untuk korang yang ingin melangsingkan badan dan merampingkan pinggang. Ia 2 kali lebih POWER, 2 kali lebih PANAS. Bila lagi power dan lagi panas maka lagi cepatlah kesan kepada si pemakai. 

Guna Krim Halia Dengan Capsicum Dari All About COCO, krim halia, krim halia panas, krim halia yang berkesan, ginger cream, krim halia paling efektif, krim halia panas, krim halia minyak kelapa dara, krim untuk pantang, cara bakar lemak, cara pantas bakar lemak, kelebihan krim halia, kelebihan menggunakan krim halia, kebaikkan krim halia, cara menggunakan krim halia yang betul, cara pantas bakar lemak, krim halia dengan capsicum, krim halia 2 kali power,
Cara Pantas Bakar Lemak Dengan Menggunakan Krim Halia Dengan Capsicum Dari All About COCO


CH nak share 4 cara pantas untuk membakar lemak yang CH amalkan adalah dengan menggunakan ketika :

  1. Bersenam
  2. Memakai Bengkung
  3. Sebelum Tidur
  4. Bertungku

Dekat belakang packaging Krim Halia ni juga telah dinyatakan cara pantas dan cadangan jenis senaman yang sesuai apabila menggunakan krim ini. So, korang boleh cuba senaman-senaman tersebut untuk membakar lemak dan mengecilkan bahagian-bahagian yang korang nak. 

Jenis senaman yang CH buat dengan menggunakan krim halia ini adalah skipping. Buat masa ni, CH tidak lakukan aktiviti di luar rumah...

Guna Krim Halia Dengan Capsicum Dari All About COCO, krim halia, krim halia panas, krim halia yang berkesan, ginger cream, krim halia paling efektif, krim halia panas, krim halia minyak kelapa dara, krim untuk pantang, cara bakar lemak, cara pantas bakar lemak, kelebihan krim halia, kelebihan menggunakan krim halia, kebaikkan krim halia, cara menggunakan krim halia yang betul, cara pantas bakar lemak, krim halia dengan capsicum, krim halia 2 kali power,

Tak panas ke? Panas tapi yang paling penting ia sangat berkesan. Lebih-lebih lagi ketika bersenam dan bertungku. Jadi rasa panas tu kena tahan sikit. Nak dapat sesuatu kena la sabar kan... 

Kebaikan Krim Halia Dengan Capsicum


Dari dulu CH memang suka sangat menggunakan krim halia tapi krim halia yang CH suka dah tiada dalam pasaran. Yang ada pula memang tak berapa nak sesuai dengan CH. Bila dah tiada yang sesuai, CH terus stop menggunakan krim halia sampailah CH jumpa krim halia dengan capsicum dari All About COCO

Guna Krim Halia Dengan Capsicum Dari All About COCO, krim halia, krim halia panas, krim halia yang berkesan, ginger cream, krim halia paling efektif, krim halia panas, krim halia minyak kelapa dara, krim untuk pantang, cara bakar lemak, cara pantas bakar lemak, kelebihan krim halia, kelebihan menggunakan krim halia, kebaikkan krim halia, cara menggunakan krim halia yang betul, cara pantas bakar lemak, krim halia dengan capsicum, krim halia 2 kali power,
Warna Krim Halia Dengan Capsicum 


Bila dah jumpa dan guna selama 2 minggu ini, antara kebaikkan yang CH dapati dari krim halia dengan capsicum adalah:-

  • Melangsingkan Badan

CH sejak dapat anak ketiga, memang perut menjadi buncit dah macam mengandung. Rimas dengan keadaan perut yang buncit. Bila jumpa saudara, semua pakat tanya 'mengandung ke? '. Huhuhu... Malu sangat. 

Alhamdulillah sejak mengamalkan krim halia ini, perut CH dah kurang buncit. Tak banyak tapi bila pakai baju tu, dah tak nampak perut ke depan. 

  • Merampingkan Pinggang

Bila perut dah buncit, sudah tentulah pinggang pun sama naik. Dah tak ramping macam dulu. Bila guna krim halia ni, CH yakin CH boleh rampingkan balik pinggang CH. Nak pakai baju kebaya... kofkofkof

  • Membuang Angin

Paling best bila pakai krim halia ni, badan dah semakin ringan sebab angin dalam badan dah kurang. Masa baru-baru pakai tu asyik buang angin ja. Sikit sikit kentut. Sekarang dah kurang sebab angin dalam badan dah hampir tiada.. 

Korang yang ada masalah angin dalam badan tu wajib guna krim halia dengan capsicum ini. Sangat sangat recommended. Lebih-lebih lagi korang yang tengah berpantang tu.

  • Melegakan sakit pinggang

Sejak ada krim halia dengan CH ni memang sangat-sangat membantu CH terutamanya ketika sakit pinggang atau ketika datang bulan. Sangat melegakan!


Kelebihan Menggunakan Krim Halia


Paling best bila guna krim halia dengan capsicum ini adalah:-

  1. Rasa panas yang lama dan sangat efektif untuk membakar lemak dalam badan
  2. Tidak melekit ketika berpeluh. Ini kerana krim ini meresap ke dalam kulit apabila digunakan.
  3. Sesuai digunakan untuk bersenam demi pembakaran lemak yang lebih padu
  4. Mengandungi minyak limau kasturi yang membantu meningkatkan metabolisma

Guna Krim Halia Dengan Capsicum Dari All About COCO, krim halia, krim halia panas, krim halia yang berkesan, ginger cream, krim halia paling efektif, krim halia panas, krim halia minyak kelapa dara, krim untuk pantang, cara bakar lemak, cara pantas bakar lemak, kelebihan krim halia, kelebihan menggunakan krim halia, kebaikkan krim halia, cara menggunakan krim halia yang betul, cara pantas bakar lemak, krim halia dengan capsicum, krim halia 2 kali power,

Cara Menggunakan Krim Halia Dengan Capsicum


Picit mengikut jumlah yang diingini ke tapak tangan. Ratakan ke seluruh tapak tangan dan sapu ke bahagian badan seperti perut, pinggang, punggung dan peha. Urut sampai menyerap selama 2-3 minit.

Lepas guna jangan lupa cuci tangan untuk elakkan dari terkena mata. 

Dimana Nak Beli Krim Halia Dengan Capsicum Ini? 


Bagi korang yang berminat untuk mendapat dan menggunakan krim halia ini, korang boleh dapatkan di laman web All About COCO di bawah dengan harga RM49.00 satu dan RM 89.00 untuk pembelian kombo (2pcs). 




Selain dari Krim Halia Dengan Capsicum, All About COCO juga mengeluarkan produk lain seperti di bawah. 

Guna Krim Halia Dengan Capsicum Dari All About COCO, krim halia, krim halia panas, krim halia yang berkesan, ginger cream, krim halia paling efektif, krim halia panas, krim halia minyak kelapa dara, krim untuk pantang, cara bakar lemak, cara pantas bakar lemak, kelebihan krim halia, kelebihan menggunakan krim halia, kebaikkan krim halia, cara menggunakan krim halia yang betul, cara pantas bakar lemak, krim halia dengan capsicum, krim halia 2 kali power,

Untuk maklumat lanjut, korang boleh klik saja link di bawah. 


Nak jimat lagi tak?

Haaaa... CH ada BERITA BAIK untuk korang. Korang boleh jimat lagi 10%  dengan memasukkan kod di bawah. 

CAHAYA10


Jom korang join CH guna produk dari All About COCO

Untuk pembelian online produk All About Coco, korang jangan risau atau takut barang rosak kerana pihak All About Coco sangat mementingkan kepuasan pelanggan. Setiap produk yang di pos akan dibalut dengan buble wrap terlebih dahulu. 
Guna Krim Halia Dengan Capsicum Dari All About COCO, krim halia, krim halia panas, krim halia yang berkesan, ginger cream, krim halia paling efektif, krim halia panas, krim halia minyak kelapa dara, krim untuk pantang, cara bakar lemak, cara pantas bakar lemak, kelebihan krim halia, kelebihan menggunakan krim halia, kebaikkan krim halia, cara menggunakan krim halia yang betul, cara pantas bakar lemak, krim halia dengan capsicum, krim halia 2 kali power,
Jadi, produk yang sampai adalah dalam keadaan selamat dan tidak rosak. Macam Krim Halia dengan Capsicum CH ni... 
Guna Krim Halia Dengan Capsicum Dari All About COCO, krim halia, krim halia panas, krim halia yang berkesan, ginger cream, krim halia paling efektif, krim halia panas, krim halia minyak kelapa dara, krim untuk pantang, cara bakar lemak, cara pantas bakar lemak, kelebihan krim halia, kelebihan menggunakan krim halia, kebaikkan krim halia, cara menggunakan krim halia yang betul, cara pantas bakar lemak, krim halia dengan capsicum, krim halia 2 kali power,

Selamat mencuba uolls.

No comments:

Post a comment