Anak-Anak Sekarang Memang Pandai Berbelanja - Cahaya Hayati

26 Jun 2018

Anak-Anak Sekarang Memang Pandai Berbelanja

Anak-Anak Sekarang Memang Pandai Berbelanja. Statement ni just untuk anak-anak mommy.. Kakak dan abang akan kira setiap duit raya yang mereka dapat. Lepas kira siap tanya boleh tak kalau abang  ngan kakak nak beli ni, beli itu... Pandaikan anak-anak sekarang berbelanja?

Yer mommy dan daddy benarkan anak-anak berbelanja untuk membeli barangan/ permainan yang depa idamkan tapi dengan syarat tak melebihi separuh dari jumlah duit raya mereka. Lagi separuh untuk di masukkan dalam tabung haji depa. #demimasadepan.

Permainan yang anak-anak request tu adalah permainan yang di jual dalam JUSCO. Malas pula nak pergi Jusco... hihi. Takut terlebih belanja. 

syurga anak-anak, tempat beli permainan untuk anak, tempat borong permainan murah, kilang jual mainan, mainan kanak-kanak murah, Penn-Mart Toys. peta ke penn-mart toys, murahnya mainan kanak-kanak di sini, toys, tempat beli toys, tempat beli mainan anak yang murah, tempat beli hadiah harijadi anak,
koleksi kereta comel.. 

Sabtu hari tu adalah hari yang di janjikan oleh suami kepada anak-anak untuk pergi membeli apa yang mereka suka. Bukan ke Jusco, rupanya ke kilang terus. Dia kata, kawan dia habaq kat sini murah.. Kalau tanya mommy, mommy tak tahu sebab jarang beli mainan yang branded. Tapi kat sini best sebab macam-macam permaianan ada dari yang jual kat pasar malam sampai yang di jual di pasaraya dengan pelbagai pilihan jenama dan harga. Sampai rambang la mata. Bukan anak saja, mak dia pun. hihi....

syurga anak-anak, tempat beli permainan untuk anak, tempat borong permainan murah, kilang jual mainan, mainan kanak-kanak murah, Penn-Mart Toys. peta ke penn-mart toys, murahnya mainan kanak-kanak di sini, toys, tempat beli toys, tempat beli mainan anak yang murah, tempat beli hadiah harijadi anak,
koleksi barbie.. 

syurga anak-anak, tempat beli permainan untuk anak, tempat borong permainan murah, kilang jual mainan, mainan kanak-kanak murah, Penn-Mart Toys. peta ke penn-mart toys, murahnya mainan kanak-kanak di sini, toys, tempat beli toys, tempat beli mainan anak yang murah, tempat beli hadiah harijadi anak,

syurga anak-anak, tempat beli permainan untuk anak, tempat borong permainan murah, kilang jual mainan, mainan kanak-kanak murah, Penn-Mart Toys. peta ke penn-mart toys, murahnya mainan kanak-kanak di sini, toys, tempat beli toys, tempat beli mainan anak yang murah, tempat beli hadiah harijadi anak,
koleksi kereta control...


syurga anak-anak, tempat beli permainan untuk anak, tempat borong permainan murah, kilang jual mainan, mainan kanak-kanak murah, Penn-Mart Toys. peta ke penn-mart toys, murahnya mainan kanak-kanak di sini, toys, tempat beli toys, tempat beli mainan anak yang murah, tempat beli hadiah harijadi anak,
moto, kereta, superbike, bot dan jenkaut pun ada.. 

syurga anak-anak, tempat beli permainan untuk anak, tempat borong permainan murah, kilang jual mainan, mainan kanak-kanak murah, Penn-Mart Toys. peta ke penn-mart toys, murahnya mainan kanak-kanak di sini, toys, tempat beli toys, tempat beli mainan anak yang murah, tempat beli hadiah harijadi anak,
budak kecik ni berkenan kapal terbang kat belakang tu

syurga anak-anak, tempat beli permainan untuk anak, tempat borong permainan murah, kilang jual mainan, mainan kanak-kanak murah, Penn-Mart Toys. peta ke penn-mart toys, murahnya mainan kanak-kanak di sini, toys, tempat beli toys, tempat beli mainan anak yang murah, tempat beli hadiah harijadi anak,
cubaan mengeluarkan kapal terbang..  

syurga anak-anak, tempat beli permainan untuk anak, tempat borong permainan murah, kilang jual mainan, mainan kanak-kanak murah, Penn-Mart Toys. peta ke penn-mart toys, murahnya mainan kanak-kanak di sini, toys, tempat beli toys, tempat beli mainan anak yang murah, tempat beli hadiah harijadi anak,
rak alatan muzik..

syurga anak-anak, tempat beli permainan untuk anak, tempat borong permainan murah, kilang jual mainan, mainan kanak-kanak murah, Penn-Mart Toys. peta ke penn-mart toys, murahnya mainan kanak-kanak di sini, toys, tempat beli toys, tempat beli mainan anak yang murah, tempat beli hadiah harijadi anak,
kereta control lagi... 

syurga anak-anak, tempat beli permainan untuk anak, tempat borong permainan murah, kilang jual mainan, mainan kanak-kanak murah, Penn-Mart Toys. peta ke penn-mart toys, murahnya mainan kanak-kanak di sini, toys, tempat beli toys, tempat beli mainan anak yang murah, tempat beli hadiah harijadi anak,
beletiaq sebab mommy tak setuju dengan piihan dia

syurga anak-anak, tempat beli permainan untuk anak, tempat borong permainan murah, kilang jual mainan, mainan kanak-kanak murah, Penn-Mart Toys. peta ke penn-mart toys, murahnya mainan kanak-kanak di sini, toys, tempat beli toys, tempat beli mainan anak yang murah, tempat beli hadiah harijadi anak,
pasrah...

Akhirnya berjaya juga membuat pilihan. Kakak Aisya dengan elektronik keyboard dan slime..

syurga anak-anak, tempat beli permainan untuk anak, tempat borong permainan murah, kilang jual mainan, mainan kanak-kanak murah, Penn-Mart Toys. peta ke penn-mart toys, murahnya mainan kanak-kanak di sini, toys, tempat beli toys, tempat beli mainan anak yang murah, tempat beli hadiah harijadi anak,
tak beli pun set doraemon tu... 

Aisy pula, kononnya nak ikut kakak tapi dia ambil yang doraemon punya. Tapi bila tengah test DRON abang Ammar dia pun nak dron juga. Mana sesuai untuk budak kecik... So, ambil kereta control untuk dia. Itu yang dia dok berletiaq kat atas tu. Malas mommy nak layan dia...

syurga anak-anak, tempat beli permainan untuk anak, tempat borong permainan murah, kilang jual mainan, mainan kanak-kanak murah, Penn-Mart Toys. peta ke penn-mart toys, murahnya mainan kanak-kanak di sini, toys, tempat beli toys, tempat beli mainan anak yang murah, tempat beli hadiah harijadi anak,
test dron abang ammar

Okaylah bagi yang ingin membeli hadiah atau nak bawa anak ke sini, bolehlah follow maps di bawah. 

No comments:

Post a comment