Kosong - Cahaya Hayati

18 Dis 2017

Kosong

Kosong. Itu yang mommy rasa dua tiga hari ni sampai tak tahu nak update apa... Kosong sangat!. Tengok rakan-rakan blogger update, rasa jeles pula. Kenapa korang banyak idea eh? hihi.. Tahu, kena gak buat entry untuk kembalikan mood berblog dan juga untuk maintain uv dan pv. 

Korang pernah rasa kosong macam mommy tak? Apa yang korang buat eh? Share la sikit...  



Moga perasaan kosong ni tak berpanjangan.. Harap-harap esok mood berblog mommy kembali dan bolehlah mommy update cerita bercuti yang masih tak habis lagi. :D


3 ulasan:

  1. sometimes blogger pun takde idea..rasa macam hampeh je kan..SA pun pernah lalui..tp kena wake up..cari je apa cerita yang ada disekeliling kita...

    BalasPadam
  2. Saya oun blur juga 2-3 hari ni...hehe

    BalasPadam
  3. Memang kekadang Tu Ada perasaan Tu. Naknbuat camne. Kadang2 mood m pun byk Kali gak singgah

    BalasPadam