loading...

14 Mac 2016

Tak Perlu Nak Catu Sangatlah!

Panassss! Panassss!

Sambil tangan pegang kertas buat kipas. Yer panas sekarang dan company pun masih dengan polisi off air cond time break sebab nak jimatkan kos. Pekerja yang dok dalam opis dah kepanasan serta berpeluh-peluh.

Balik sat lagi nak kena pi cari kipas kecil yang sambung kat laptop tu.... Alternatif bila air cond di tutup. 


Ini pula tips untuk kekal sihat di musim panas. Dah banyak dapat berita yang terkena strok haba. Yang terbaru adalah abang ipar kepada adik suami kena strok haba dan berada di ICU Hospital Columbia Taiping. Innalillah.

Semoga semua di kurniakan kesihatan yang baik di musim panas ni. 

Tips Sihat di musim panas
sumber dari kementerian kesihatan Malaysia



1 ulasan:

Shahida Dzulkafli berkata...

Cuaca memang panas lain macam sekarang nie.. Kena standby kipas kecik juga, sebab aircond x berape berfungsi kat opis nie..

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292