loading...

21 Mac 2016

# Review

Review The Manhattan Fish Market

sambungan dari sambutan besday 4 tahun sekali.

Lepas bagi bunga, terus ajak pergi lunch... Kali ini cuba menu di The Manhattan Fish Market pula. Tak jauh dari office sebab kesian kat encik suami. Balik dari keja, tak tidur lagi semata-mata nak celebrate besday akak. Nangis!

the manhattan fish market sunway carnival

First time masuk sini. So, tak tak nak order apa. Akak order nasi dengan ikan bakar apa ntah namanya.. Encik suami pula order lobster. Nak cuba lobster kat sini katanya...

the manhattan fish market sunway carnival

Lobster ni kena bakar dulu sebelum di hidangkan untuk mencairkan cheese tu. Tak nyesal order sebab memang sedap tapi saiz dia kecik. huhu... 

the manhattan fish market

Ini pula, nasi yang akak order tu.  Bolehlah... Kalau dari segi rasa better lagi makan ikan bakar portugis yang kat shopping complex. Bukan mengutuk atau seangkatannya yer... Tapi itulah yang akak rasa. Taste kita kan lain2... Maybe ada yang suka. 

the manhattan fish market

Ini saja review untuk 2 menu tu sebab akak order yang tu ja. Dah kenyang dapat bunga. :D

Kalau datang lagi ke sini lagi, maybe akak tak order nasi dah... Akan cuba menu yang lain pula.

4 ulasan:

Suriaamanda berkata...

SA kalau kat sini sure meratah je kak...hehehe...

Sue Izza berkata...

lama tak makan kat fish manhattan...happybesday nayway

DRAMATIC UNIQ berkata...

lama gilerrrr tak makan kat Fish Manhattan ni.. dulu2 pergi pun tak pernah order lobster.. sobb.. sobb..! nak try lah hujung minggu nanti.. hehehehehe.. :)

yoorin melacolea berkata...

lamaa x makannn... dulu masa dok s.alam gigih mintak kawan tapaukan dari kl...dah dok kl, xde pon teringin nak makan..huhu

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292