Offer Gila-Gila Sempena Birthday LAZADA

5:26 PTG Cahaya Hayati 3 Comments

Assalamualaikum wbt

Hi! 

Nak habaq mai yang LAZADA buat offer sehingga 90% sempena birthday dia. Gila kann? Sapa nak bagi offer camtuuuuu? Pi kedai yang nak buat clearance stok pun tak dapat aihhh.


Oklah sempena offer gila-gila sempena birthday LAZADA ni, cheq dok angankan 10 barang yang memang dalam wishlist cheq dah. Dah lama dok idam tapikan sebab mahai tangguh la dulu. Alang-alang dah ada offer gila-gila ni cheq berangan balik la. Mana nak tau dapat bonus nanti boleh sambaq kat LAZADA pastu lori mai hantar.. pin pin kat depan pintu. Buka pintu ambik barang ja.

Barang pertama yang cheq dok berangan adalah smartphone buat ganti handphone cheq yang asyik dok 'hang' ni. Antara handphone yang cheq dok berangankan adalah Huawei Honor 7. Senang cheq nk ambik gambar untuk blog nanti.

Huawei Honor 7




Yang kedua cheq berangan nak beli lama dah adalah CAMERA. Senang sikit nak guna kalau kat rumah. Taklah nak berebut handphone dengan anak-anak. Cheq pilih yang ni dulu sebab bukan pandai sangat bab-bab kamera ni. So, yang ni sebagai alat untuk belajar dalam bidang photography.

Canon Powershot



Yang ketiga cheq dok berangan nak beli SK11. Dengar kata bagus.. Jadi nak cubalah. Nak beli masa tak offer tak mampu hanya mampu tengok saja. Alang-alang dah offer wajib la sambar satu... 

SK11 Trial Set


Hari tu dapat laptop baru tapi beg laptop takdak. Masih guna yang lama jenama HP. Macam derhaka pula dengan jenama DELL. Jadi, laptop Dell mestilah beg dia pun jenama Dell juga. :) 


Dell Laptop Bag




Tadi, bertembung dengan seorang senior manager kat office ni. Dia tanya cheq pregnant ka? huhu... Nampak sangat cheq dah berisi gila-gila. Kalau tak takdaklah dia tanya... Di sebabkan ramai yang dah tegur maka, cheq kena exercise lebih sikit. Sekarang jogging seminggu sekali ja. Oleh itu cheq nak beli Exercise Bike. Boleh exercise malam-malam.

Exercise Bike Donkeez Sport 




Yang ni baru masuk dalam wishist. Minggu lepas fridge kat rumah rosak... Dah hantar baiki tapi bahagian beku masih tak ok. Tak beku juga... Nampak gayanya kena beli yang barulah. Sambil-sambil tengok barang wishlist lain, tengok jugaklah fridge. Ada offer dan berada dalam budget nak beli.. In sha Allah dapat bonus ni angkat satu.


Electrolux 2 Door Refrigerator




Masa bulan Disember hari tu, dah beli kelengkapan bilik untuk anak dara dan anak teruna TAPI depa berdua takmo tidur bilik depa lagi sebab takdak aircond. Survey juga kat LAZADA ni... Harga mampu milik juga pastu boleh dapat glasslock food container lagi. Memang berbaloi!

York Wall Split Air Conditioner





Raya dah dekat. Lagi beberapa hari saja lagi... Setiap kali raya, cadar wajib yang baru.  Barulah tak malu kalau tetamu datang dan tak balik. Kali ini beli patchwork sebab tak mudah renyuk dan terletak cantik. Pilihan warna dan corak pun banyak.

Maylee Cadar Patchwork Set Of 3



Harga barang dah naik, mommy kena pandai jimat. Bila ada offer seperti ini, mommy wajib beli.. Bukan senang nak dapat harga seperti ini untuk Pet Pet Drypants Mega Pack. Beli dari kedai baby pun RM 33 satu pack. Kalau beli dari LAZADA bulan ni mommy dah jimat RM 11. Stok untuk 3 bulan ni. :D

Petpet Daypants Mega Pack



Wah sekarang LAZADA dah ada top up... Ke cheq baru tau. hihi.. Apa-apalah yang penting cheq boleh top setiap bulan. Senang top up melalui LAZADA ni sebab dia direct to phone. Tak payah tunggu lama. Sini bayar terus dapat mesej top up dah update.

Celcom RM 30 Direct-to-Phone Reload



Tu ja barang yang cheq nak beli. Harap-harap bonus ni tercapailah segala hajat ceq. Aminnnn!

Oklah untuk maklumat lanjut tentang offer gila-gila LAZADA ni, sila lawati:


Facebook : https://www.facebook.com/LazadaMalaysia

This post is an entry for the InvolveAsia x Lazada MY blogger contest. Cash and Lazada voucher sponsored by Lazada Malaysia and shopcoupons.

3 comments:

Nadia Nurul berkata...

wah ....menariknya...macam nak beli gak..

Hasrul Hassan berkata...

Perghh .. memang tgh sale skrang ni. Ada contest gak untuk blogger Malaysia sempenan birthday Lazada ni

Nona Qiyah berkata...

banyak banyak saya baca, kak punye unikk, topup !!!! hihii~ winnn ~

saya pun join, jom tgk brg saya nakk

http://nonasani.blogspot.my/2016/03/10-barang-hot-aku-nak-dari-lazada.html

Pengikut

Google+ Followers