Nangis. Bloglist Hilang...

2:32 PTG Cahaya Hayati 6 Comments

Assalamualaikum wbt.

Nangis sekejap sebab bloglist dan semua item di sidebar tu hilang. Last buka masa kat KL hari tu masih ada.. Ntah Camna boleh hilang.. Hwaaa. Ujian dalam berbelog.


Baru perasaan semalam sebab ingatkan internet / google problem. Rupanya bloglist & semua item di sidebar hilang.

So, Hari ni baru berkesempatan nak update balik bloglist tu... In Sha Allah saya akan maintain yang mana ada.

Yang belum tersenarai tu boleh komen di bawah & kita buat win win situation. Awak add blog akak kat bloglist awak, akak add blog awak kat blog list akak. Win kan...

Nak masuk blog akak jangan lupa komen di bawah yer...




6 comments:

tu la Fida punya pun hilang begitu saja..nak kena buat blk..esok la..hari ni malas banyak kerja pulak

Kak Nieyl berkata...

eh..boleh hilang eh..
so far,x pernah terjadi lg kat blog nieyl...

Anda di tag :)
http://seindahcerita.blogspot.my/2016/03/segmen-top-blogger-2016-by-nurzulfa.html

Nadia Nurul berkata...

sy add kak jadi bloglist sy..blog sy nadianurul2604.blogspot.com

tenku butang berkata...

teman punya bloglist pun hilang.. nanti nak buat balik.. tak ingat dah sape dalam bloglist

tenku butang berkata...

Hai.. Cakk..
done follow sini no ..97
Jom berkenal kenalan kita..
Sudilah kiranya follow teman yea..
http://tengkubutang.blogspot.my/

kalau minat kucen.. boleh follow sini juga
http://kucenkucenbelog.blogspot.my/

AziRahmanDot Com berkata...

patutlah nampak kosong jer dpd minggu lepas lagi..ingatkan sajer dikosongkan....hehehe...jgn lupa add akak yer

Pengikut

Google+ Followers