4 Tahun Sekali ~ Simple Saja

2:52 PTG Cahaya Hayati 1 Comments

Assalamualaikum wbt.

As promised. 

Baru terhegeh nak update tentang sambutan besday akak yang 4 tahun sekali tu. Sorry k! Lately ni mood berbelog macam lari sikit. Ntah ke mana... 

Sambutan besday akak simple saja. Selalunya pergi makan-makan kat tempat yang special sikit and cik abang bawa pergi shopping... Beli la apa yang di hajatkan within his budget.

Tapiiiiii, tahun ni cik abang akak terlebih vitamin romantik sikit. Terkejut akak! Di suruh ambil half day leave dan turun ke lobi sebab cik abang dah tunggu. Sampai-sampai ja tadddaaaaa..


Sejambak bungeee yang cantik bangatttt. Terharunya akakkk... Thank you mr. hubby. In sha Allah love you till jannah.

Itu ja. Sorrylah akak tak pandai karang ayat bunga-bunga yang buat korang rasa terawang-awang macam tengok wayang cerita Dilwale. Setiap orang ada cara tersendiri untuk hargai pasangan. Ini cara kami.

Tayang bunga lagi... 


1 comments:

Suriaamanda berkata...

SA tak pernah dapat sejambak bunga dari cik abe, dia cakap kan....bukan bleh makan pun...huhu sedey

Pengikut

Google+ Followers