Penghantaran LAZADA Terbaik!

2:03 PTG Cahaya Hayati 2 Comments

Sepanjang pengalaman Cik ti membeli atau shopping online ni.. Penghantaran oleh LAZADA adalah yang terbaik. Tempah dan bayar semalam... Tup tup hari ni dah dapat. Best lah. Tak perlu tunggu lama-lama sebab dalam web dah nyatakan yang tempoh penghantaran adalah dalam masa 7 hari...

Lepas ni boleh la order lagi. hikhik... Voucher RM20 dari LAZADA pun belum guna lagi... Nak beli apa lagi yer?

Boleh baca DISINI apa barangan yang Cik Ti beli dari LAZADA... Dulu takut-takut, sekarang dah berani sebab boleh di percayai.


2 comments:

Mirabeads azi berkata...

shopping tempat baru pulak hehe

Hayati Sakaria berkata...

hehe.. kat zalora takdak gadget. Sini ada macam2...

Pengikut

Google+ Followers