Penghantaran LAZADA Terbaik! - Cahaya Hayati

28 Jul 2015

Penghantaran LAZADA Terbaik!

Sepanjang pengalaman Cik ti membeli atau shopping online ni.. Penghantaran oleh LAZADA adalah yang terbaik. Tempah dan bayar semalam... Tup tup hari ni dah dapat. Best lah. Tak perlu tunggu lama-lama sebab dalam web dah nyatakan yang tempoh penghantaran adalah dalam masa 7 hari...

Lepas ni boleh la order lagi. hikhik... Voucher RM20 dari LAZADA pun belum guna lagi... Nak beli apa lagi yer?

Boleh baca DISINI apa barangan yang Cik Ti beli dari LAZADA... Dulu takut-takut, sekarang dah berani sebab boleh di percayai.


2 ulasan:

  1. shopping tempat baru pulak hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. kat zalora takdak gadget. Sini ada macam2...

      Padam