Power Bank PINENG Murah Di Lazada

11:57 PG Cahaya Hayati 2 Comments

Assalamulaikum wbt.

Minggu lepas mencari-cari power bank di pasaraya Giant yang berdekatan dengan rumah. Mudah untuk dibawa ketika mengunjungi rumah saudara dan rakan di musim perayaan ini. Mencari power bank jenama PINENG. Hmmm... Yang paling murah RM79 untuk 10000mAh.



Tak jadi beli kat sana sebab hari tu ternampak kat LAZADA yang 10000mAh boleh dapat dengan harga RM39 saja. Jadi, buat keputusan untuk beli dari LAZADA saja. Murah dan free delivery lagi..




In Sha Allah lagi 7 hari sampailah power bank tu. kongsi saja dengan encik suami sebab pi mana-mana pun berdua. :)

Kepada sapa-sapa yang nak membeli power bank baru boleh la beli dari LAZADA sebab 27-31 Jun 2015 ada tawaran istimewa. Diskaun sehingga 90% untuk pelbagai produk dan jenama..

Berbaloikan? Tunggu apa lagi.. Jom shopping di LAZADA.

2 comments:

aizamia3 berkata...

Beli online je senang sekarang.. ;)

Hayati Sakaria berkata...

hehe.. tu la lagi senang. Cuma tak boleh pegang & cuba product tu sebelum beli.

Pengikut

Google+ Followers