Althea Milk Peel Cream Mask | Masker Susu Terbaik - Cahaya Hayati

14 Dec 2018

Althea Milk Peel Cream Mask | Masker Susu Terbaik

Althea Milk Peel Cream Mask | Masker Susu Terbaik. Hai korang! Tengah bercuti ke? Mommy dah balik dari bercuti.. Lepak-lepak tepi pantai dan mandi laut. Paham-paham sajalah bila mandi laut dan berjemur tepi pantai. Kulit pun dah terbakar (sunburn).. Kusam dan kurang berseri dah. Tapi mommy ada cara nak kembalikan kesegaran dan kurangkan kesan terbakar tu. Mommy guna Althea Milk Peel Cream Mask.

Jom tengok apa yang best tentang Althea Milk Peel Cream Mask ni... Kena baca sampai habis tau! Sebab mask ni best sangat! Tak tipu tau.

Althea Milk Peel Cream Mask


Althea Milk Peel Cream Mask merupakan masker yang di perbuat dari tanah liat sehingga menjadi krim bersusu yang mengandungi ekstrak AHA dan BHA. Ia mampu menyegarkan dan mengelupaskan kulit secara lembut secara efektif. Bahkan ia juga sangat berkesan untuk meninggalkan sel kulit yang mati. Selain dari tanah liat,  rumusan casein protein dari susu juga di gunakan untuk meransang dan melembapkan kulit.

Althea Milk Peel Cream Mask, althea mask, the best althea mask, milky mask, masker susu, masker susu althea, masker susu terbaik, kelebihan masker susu, kenapa perlu guna masker susu, kelebihan masker susu, kelebihan masker susu althea, harga Althea Milk Peel Cream Mask, cara beli Althea Milk Peel Cream Mask, kandungan Althea Milk Peel Cream Mask , ingredients Althea Milk Peel Cream Mask, cara guna Althea Milk Peel Cream Mask, mask, face mask, milky face mask,
Althea Milk Peel Cream Mask | Masker Susu Terbaik

Althea Milk Peel Cream Mask, althea mask, the best althea mask, milky mask, masker susu, masker susu althea, masker susu terbaik, kelebihan masker susu, kenapa perlu guna masker susu, kelebihan masker susu, kelebihan masker susu althea, harga Althea Milk Peel Cream Mask, cara beli Althea Milk Peel Cream Mask, kandungan Althea Milk Peel Cream Mask , ingredients Althea Milk Peel Cream Mask, cara guna Althea Milk Peel Cream Mask, mask, face mask, milky face mask,
Althea Milk Peel Cream Mask


Kandungan utama Althea Peel Cream Mask adalah Milk protein extract, AHA & BHA, Kaolin dan lain-lain. 

Siapa Yang Perlu Guna Althea Milk Peel Cream Mask?

Althea Milk Peel Cream Mask sesuai untuk yang memiliki masalah kulit berikut.

  • Kulit jenis kombinasi 
  • Pori-pori besar
  • Kulit kasar dan sensitif yang memerlukan pengelupasan lembut
  • Kulit kering yang perlu di lembapkan selepas pengelupasan. 

Cara Menggunakan Althea Milk Peel Cream Mask


Sapukan Althea Milk Peel Cream Mask ke atas kulit. Sapuan nipis saja tau sehingga ia membentuk foam/ buih yang banyak. Biarkan selama 30-60 saat sebelum membilasnya. Bilas dengan air suam sehingga bersih.

Althea Milk Peel Cream Mask, althea mask, the best althea mask, milky mask, masker susu, masker susu althea, masker susu terbaik, kelebihan masker susu, kenapa perlu guna masker susu, kelebihan masker susu, kelebihan masker susu althea, harga Althea Milk Peel Cream Mask, cara beli Althea Milk Peel Cream Mask, kandungan Althea Milk Peel Cream Mask , ingredients Althea Milk Peel Cream Mask, cara guna Althea Milk Peel Cream Mask, mask, face mask, milky face mask,
sikit saja untuk sapuan nipis.

Althea Milk Peel Cream Mask, althea mask, the best althea mask, milky mask, masker susu, masker susu althea, masker susu terbaik, kelebihan masker susu, kenapa perlu guna masker susu, kelebihan masker susu, kelebihan masker susu althea, harga Althea Milk Peel Cream Mask, cara beli Althea Milk Peel Cream Mask, kandungan Althea Milk Peel Cream Mask , ingredients Althea Milk Peel Cream Mask, cara guna Althea Milk Peel Cream Mask, mask, face mask, milky face mask,
semakin di sapu semakin banyak foam

Althea Milk Peel Cream Mask, althea mask, the best althea mask, milky mask, masker susu, masker susu althea, masker susu terbaik, kelebihan masker susu, kenapa perlu guna masker susu, kelebihan masker susu, kelebihan masker susu althea, harga Althea Milk Peel Cream Mask, cara beli Althea Milk Peel Cream Mask, kandungan Althea Milk Peel Cream Mask , ingredients Althea Milk Peel Cream Mask, cara guna Althea Milk Peel Cream Mask, mask, face mask, milky face mask,
seronok main buih sampai nak sapu satu tangan.. haha

Senangkan?


Review Althea Milk Peel Cream Mask


Mommy sendiri memliki semua jenis masalah kulit yang di nyatakan di atas. So, Althea Milk Peel Cream Mask sangat sesuai untuk mommy. 

Bila dah cuba sendiri, memang sangat berbaloi memiliki Althea Milk Peel Cream Mask sebab ia membantu untuk melembapkan, membuang sel kulit mati mencerahkan dan melembapkan semula kulit mommy. Korang pun patut cuba sendiri.


Berbaloi Tak Kalau Nak Beli???


Of course sangat berbaloi! Yelah dengan harga RM 36 saja korang boleh dapat masker susu 50ml, boleh guna banyak kali dan dapat kulit yang cantik. Overall memang 5 bintang mommy bagi untuk produk Althea yang ni. In sha Allah bila dah habis nanti mommy akan beli lagi...

Untuk beli pula, korang boleh klik link di bawah sebab ada free shipping dengan hanya masukkan code PBSHIP.



No comments:

Post a comment