Set Hadiah Enchanteur Paris Dengan Wangian Penuh Keindahan - Cahaya Hayati

16 Jan 2018

Set Hadiah Enchanteur Paris Dengan Wangian Penuh Keindahan

Set Hadiah Enchanteur Paris Dengan Wangian Penuh Keindahan.  Siapa pun pasti suka menerima hadiah. Tak kiralah hadiah itu sejambak bunga, sejambak coklat ataupun kad hadiah. Yang pastinya hadiah-hadiah itu memberi senyumanan dan kebahagian kepada penerima. Apatah lagi menerima dari yang tersayang. Simbolik dengan itu. Enchanteur Paris telah mengeluarkan set hadiah Enchanteur Paris dengan wangian penuh keindahan. Set hadiah sebegini sangat serbaguna untuk dijadikan hadiah pada mana-mana majlis atau ulang tahun memandangkan rekaan pembungkusan serba indah dan lengkap dengan rangkaian rejim penjagaan diri yang mengandungi wangian EDT dan losyen. Pemberian wangian dilambangkan seperti memberi sejambak bunga yang besar, tetapi lebih praktikal dan mengandungi intipati kuntuman bunga semerbak. Lebih penting lagi, haruman ini membawakan gabungan simbolik keintiman dan kemewahan.

Penerima akan dapat menikmati pengalaman hadiah penuh wangian. Perasaan indah yang kembali mekar semula akan mengeratkan hubungan baik biarpun di antara si anak- si ibu, adik beradik, teman istemewa, malah hubungan antara pelajar dan guru. Sedikit sentuhan perincian akan mengekalkan detik-detik penuh keajaiban setiap hari.

Set Hadiah Enchanteur Paris, enchanteur paris, enchanteur paris gift set, enchanteur, edt enchanteur, belle amour, mon amie, romantic, adore, charming, harga set hadiah enchanteur paris, di mana boleh beli set hadiah enchanteur paris, jenis-jenis set hadiah enchanteur paris, saiz edt enchanteur paris, pek wangian mesra perjalanan, wangian untuk traveller,
Set Hadiah Enchanteur Paris

Menyedari penghargaan yang diberikan terhadap wangian EDT, ENCHANTEUR memperkenalkan 5 set wangian tersendiri yang disediakan dalam bingkisan yang direka cantik, sesuai untuk semua perayaan - sama ada hari ulang tahun, perayaan, hari lahir, anugerah pencapaian dan hari penghargaan. Pek EDT mesra perjalanan  bersaiz 15ml ini menjadikan hadiah ini sesuai sebagai kejutan dan mudah dibawa di dalam beg tangan.

ENCHANTEUR telah membina reputasi sebagai jenama haruman dan penjagaan diri yang terkemuka dan berkualiti, diilhamkan dari Kota Perancis. Setiap aromanya telah dipilih oleh pakar wangian Perancis. Kami berbangga kerana dapat memenuhi keperluan wanita untuk mencipta sebuah pengembaraan cinta menakjubkan yang penuh dengan tujuan dan keanggunan. 


Set Hadiah Enchanteur Paris, enchanteur paris, enchanteur paris gift set, enchanteur, edt enchanteur, belle amour, mon amie, romantic, adore, charming, harga set hadiah enchanteur paris, di mana boleh beli set hadiah enchanteur paris, jenis-jenis set hadiah enchanteur paris, saiz edt enchanteur paris, pek wangian mesra perjalanan, wangian untuk traveller,
Set Hadiah Enchanteur Paris

SET HADIAH EDT MINI ENCHANTEUR PARIS (BELLE AMOUR & MON AMIE)


Mon Amie jika diterjemahkan, bermaksud My Friend (Sahabatku), memberikan wanita aroma yang menyenangkan dengan penuh kesegaran apabila berada di luar; manakala Belle Amour yang membawa erti Beautiful Love (Keindahan Cinta), satu wangian yang didambakan terhadap seorang gadis impianmu. Kedua-dua wangian floral ini melambangkan persahabatan dan hubungan cinta yang mekar direka khas dengan bahan unik dapat menjamin mood keseronokan pada siang hari serta pengalaman suasana temu janji malam yang indah. 

Set Hadiah Enchanteur Paris, enchanteur paris, enchanteur paris gift set, enchanteur, edt enchanteur, belle amour, mon amie, romantic, adore, charming, harga set hadiah enchanteur paris, di mana boleh beli set hadiah enchanteur paris, jenis-jenis set hadiah enchanteur paris, saiz edt enchanteur paris, pek wangian mesra perjalanan, wangian untuk traveller,
Set Hadiah Enchanteur Paris

Set ini sangat sesuai dijadikan hadiah sempena apa jua sambutan kerana wangian ini hadir dalam botol bersaiz comel dengan penutup berbentuk reben ENCHANTEUR Paris yang tersendiri -  seolah-olah hadiah yang diikat dengan reben. Kedua-dua wangian ini telah digubah di dalam kotak yang sangat cantik bersama Menara Eiffel ENCHANTEUR Paris. Set hadiah yang mengandungi 15ml wangian EDT Belle Amour dan Mon Amie boleh didapati secara eksklusif di kedai farmasi Watsons seluruh negara.


Set Hadiah Enchanteur Paris, enchanteur paris, enchanteur paris gift set, enchanteur, edt enchanteur, belle amour, mon amie, romantic, adore, charming, harga set hadiah enchanteur paris, di mana boleh beli set hadiah enchanteur paris, jenis-jenis set hadiah enchanteur paris, saiz edt enchanteur paris, pek wangian mesra perjalanan, wangian untuk traveller,
Set Hadiah Enchanteur Paris - Belle Amour

Set Hadiah Enchanteur Paris, enchanteur paris, enchanteur paris gift set, enchanteur, edt enchanteur, belle amour, mon amie, romantic, adore, charming, harga set hadiah enchanteur paris, di mana boleh beli set hadiah enchanteur paris, jenis-jenis set hadiah enchanteur paris, saiz edt enchanteur paris, pek wangian mesra perjalanan, wangian untuk traveller,
Set Hadiah Enchanteur Paris - Mon Amie

Selain dari set hadiah Bell Amour dan Mon Amie, terdapat lagi 4 set hadiah Enchanteur Paris untuk di cuba atau di hadiahkan kepada yang tersayang.. 


SET HADIAH EDT MINI ENCHANTEUR PARIS (MON AMIE & ADORE)


Mengandungi 2 wangian EDT Mon Amie dan Adore bersaiz 15ml, set hadiah ini digubah khas untuk memikat dan menawan hati orang di sekeliling. Mon Amie adalah aroma personaliti menawan dalam semua hubungan, yang merangkumi persona terang, dan ceria si gadis. Wangian Adore pula menggambarkan haruman gadis idamanmu yang comel dan sentiasa meninggalkan kesan yang mendalam. Set hadiah yang sungguh menakjubkan ini meningkatkan mood si gadis agar dirinya sentiasa berasa istimewa dan berkeyakinan. Set eksklusif ini boleh didapati di kedai Watsons sahaja.  

SET HADIAH ENCHANTEUR PARIS MON AMIE


Set mempesonakan ini mengandungi sebotol wangian EDT bersaiz 15ml serta losyen badan dan tangan Light & Fresh yang segar dan melembapkan kulit dalam pek size 100ml, kedua-duanya dalam variasi wangian Mon Amie. Haruman ini meremajakan, manakala losyen yang diperkaya dengan lidah buaya, portulaca, ekstrak liquorice dan ejen pelindung matahari bertujuan untuk melindungi kulit agar lebih lembut, cerah, lembap dan sentiasa dilindungi dari sinaran UV. Diformulasikan agar bertekstur ringan dan tidak berminyak, membolehkan si gadis melakukan aktiviti harian dengan mudah dan selesa. Gabungan set ini akan memberikan kenalan gadismu bau haruman sepanjang hari serta penjagaan asas hariannya terjaga rapi. Luahkan penghargaan anda kepadanya kerana sentiasa tampil mempesona seperti permata! Dua barangan ini digubah dalam kotak berwarna yang ceria dan boleh didapati secara eksklusif di farmasi Guardian seluruh negara. 

SET HADIAH MINI ENCHANTEUR (MON AMIE AND CHARMING)


Set hadiah ini terdiri daripada wangian Mon Amie dan Charming bersaiz 15ml setiap satu, yang berkonsepkan siang dan malam. Set ini melengkapi gaya hidup si gadis yang gemar menggunakan aroma berbeza untuk waktu yang berbeza. Pada siang hari, dia mempunyai persona Mon Amie – individu yang periang, dan mudah didekati manakala pada waktu malam, dia akan bersiap untuk keluar dengan haruman sofistikated yang menonjolkan keanggunan diri serta membuat si dia terpikat. Set hadiah ini boleh didapati di kedai runcit utama di seluruh negara, serta laman membeli belah atas talian- LAZADA.

SET HADIAH MINI ENCHANTEUR (BELLE AMOUR & ROMANTIC)


Diilhamkan dari personaliti romantis si gadis, ENCHANTEUR memperkenalkan set hadiah di dalam kotak merah jambu – di dalamnya mengandungi wangian Belle Amour dan Romantic bersaiz 15ml setiap satu. Kedua-dua wangian menyenangkan ini bertujuan untuk menyemarakkan cinta dan kasih sayang untuk menjadikan setiap detik bersama berharga. Anda pasti terpesona dengan keanggunan dan kecantikannya yang memukau. Bingkisan set ini dijual di kedai runcit utama di seluruh negara dan laman membeli belah atas talian- LAZADA.  

ENCHANTEUR PARIS MINIATURE EDT GIFT SETS dijual pada harga RM34.90 (Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak). 

ENCHANTEUR PARIS MON AMIE GIFT SET berharga RM23.50 (Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak). 

ENCHANTEUR MINIATURE GIFT SETS dijual pada harga RM34.90 di Semenanjung Malaysia & RM36.70 di Sabah dan Sarawak.

9 ulasan:

  1. miza suka bau warna pink tu, bestnya kalau ada orang nak bagi hadiah enchanteur ne

    BalasPadam
  2. Lepas ni dah tak payah nak mencari-cari hadiah yang sesuai..beli je perfume ni...selain daripada wangian dia yang memang bertaraf antarabangsa, wangian ni turut sama didatangkan dengan kotak yang cantik...dah memang sesuai untuk dijadikan hadiah.

    BalasPadam
  3. suka packaging dia..nampak cantik..memang sesuai untuk dijadikan hadiah..

    BalasPadam
  4. Happy giler kalau tiba2 dapat hadiah gift set enchanteur perfume ni kan. packaging cantik.. botol comel.. niceee

    BalasPadam
  5. Memang dari dulu suka pakai Enchanteur. Wangii

    BalasPadam
  6. Puas hati ngn enchanteur.. jenama yg dipercayai

    BalasPadam
  7. Jelesnya, ramai dapat set minyak wangi ni dah la saya memang suka baunya

    BalasPadam
  8. suka dgn enchanteur ni..mcm2 gift boleh hadiahkan tuk yg tersyg kan

    BalasPadam