Review | Lipstik Elianto - Cahaya Hayati

3 Jan 2018

Review | Lipstik Elianto

Hi uolls. Dalam entry yang lepas mommy habaq yang mommy ada berbelanja di butik Elianto. Memula tu mommy saja ja masuk sebab tengok ramai orang dalam butik Elianto dan nak tengok apa yang menarik. Rupanya ada tawaran menarik sempena pembukaan butik Elianto di Queensbay Mall

Di sebabkan tawaran pembukaan butim Elianto sangat menarik, mommy pun tak lepaskan peluang untuk berbelanja di situ.

Hajat di hati nak tambah lipstik. Dalam dok mencari, salesgirl Elianto datang dan inform kalau buy 1 RM29.90 tapi kalau buy 2 RM36.90... Main psikologi betul Elianto ni. Daripada beli satu baik mommy beli dua. Hahaha...

Elianto, Elianto In-Matte lipstik, lipstik elianto, lipstik, lipstik cantik, lipstik best, warna lipstik yang cantik, lipstik tahan lama dan murah, lipstik matte yang bagus dan tahan lama, lipstik tahan lama dan tak kering, serlahkan kecantikkan dengan lipstik,
Elianto in-matte lipstick

So, inilah hasil shopping di Elianto. Dua batang lipstik. Satu kaler rose wood dan lagi aatu kaler deep lilac. Deep lilac tu aja ambil sebab nampak ramai pakai lipstik purple dan nampak cantik. Lagi cantik bila pakai dengan tudung purple. Nampak seri tu...

Elianto, Elianto In-Matte lipstik, lipstik elianto, lipstik, lipstik cantik, lipstik best, warna lipstik yang cantik, lipstik tahan lama dan murah, lipstik matte yang bagus dan tahan lama, lipstik tahan lama dan tak kering, serlahkan kecantikkan dengan lipstik,
Deep Lilac & Rose Wood

Ni pula hasil apabila mommy pakai. Yay or Nay?


Elianto, Elianto In-Matte lipstik, lipstik elianto, lipstik, lipstik cantik, lipstik best, warna lipstik yang cantik, lipstik tahan lama dan murah, lipstik matte yang bagus dan tahan lama, lipstik tahan lama dan tak kering, serlahkan kecantikkan dengan lipstik,
Elianto In-Matte Lipstik - Rose Wood

Elianto, Elianto In-Matte lipstik, lipstik elianto, lipstik, lipstik cantik, lipstik best, warna lipstik yang cantik, lipstik tahan lama dan murah, lipstik matte yang bagus dan tahan lama, lipstik tahan lama dan tak kering, serlahkan kecantikkan dengan lipstik,
Elianto In-Matte Lipstik - Deep Lilac
Yang warna Rose Wood tu mommy ambil gambar dengan cahaya semula jadi. Deep Lilac pula di bawah cahaya lampu kalimantang office mommy. Sesuai tak warna purple dengan mommy? 

Bila dah guna, baru mommy perasan lipstik ni tahan lama termasuk jalan-jalan, makan minum... Yang bestnya dia tak melekit dan bila pakai tak comot. Nampak sekata saja dengan bibir. Patutlah ramai yang suka dengan brand Elianto.

Oh yer, masa mommy up kat ig ramai yang kata lip matte dia best dan tahan lama... Okayyy nanti mommy cari. Cer suggest sikit kaler apa yang best untuk lip matte tu?  Kalau boleh nak yang natural ja... 



11 ulasan:

  1. Dua-dua okey ngan Cik T, dua- dua pun cantik..nak pi terjah Elianto la...

    BalasPadam
  2. Cantik jugak kaler lipstick nih...

    BalasPadam
  3. Ok cantik menarik kau mmg debomm hihi

    BalasPadam
  4. Rose wood tu lawa.. tak pernah cuba lagi lisptick elianto, tapi eye shadow dan berus dah pernah beli.

    BalasPadam
  5. Cantiknya warna, mak sy suka purple. Hihihi. Produk elianto pun bagus

    BalasPadam
  6. Wow..kenalah dua2 color dgn k.yati...

    BalasPadam
  7. Warna purple menyerlah sangat dan nampak berani . :)

    BalasPadam
  8. Lipstick! Actually pakai purple mmg buat muka kita nmpk matured tp still muda belia, mcm ade kelainan..kalau Sally x sesuai sgt..sbb gelap..akak pakai nmpk cantik!

    BalasPadam
  9. cantik jugak warna dia, iday selalu beli eyeliner elianto. sampai sekarang pakai. hehehe

    BalasPadam
  10. Suka kaler deep lily tu. Mcm purple gitew

    BalasPadam