Nikmati Keenakan The Manhattan Fish Market Ketika Promosi - Cahaya Hayati

10 Jan 2018

Nikmati Keenakan The Manhattan Fish Market Ketika Promosi

Nikmati Keenakan The Manhattan Fish Market Ketika Promosi. Hi korang! Lamanya mommy tak update blog. Sikit busy bila anak tak sihat plus ada banyak kerja yang nak kena settle sebelum pukul 4 petang sebab company mommy bagi pelepasa awal untuk ibu-ibu yang ada anak berumur 15 tahun ke bawah. Alhamdulillah tapi mommy kena hati-hati gak sebab takut ada udang sebalik batu. Best tapi takut sekadar satu kajian untuk mencari alternatif mengurangkan kos. Bukan untuk menjadi negatif tapi kena beringat juga takut harapkan panas sampai ke petang tapi rupanya hujan di tengahari. So, selagi benefit tu tak mendatangkan masalah kita enjoy dulu.. Janji kerja atau task yang di beri siap..So, semalam staff mommy ajak mommy ke The Manhattan Fish Market sebab nak celebrate duit insentif yang mereka dapat. kihkih... Untung jadi staff ni sebab achieve target ja dapat insentif. Nasib baik depa ingat kat mommy gak. :D

The Manhattan Fish Market, review The Manhattan Fish Market
The Manhattan Fish Market

First time masuk The Manhattan Fish Market masa celerate birthday mommy pada tahun 2016 hari tu... Masa tu takde promosi. Alang-alang dah ada promosi sekarang ni, kita nikmati makanan yang kita inginkan... Murah sebab buy 1 free 1. Makanan pun sedap.. Promosi yang di buat oleh The Manhattan Fish Market ni sehingga 12 Januari 2018. So, kalau korang nak rasa sedap ke tak Fish Manhattan Market ni, korang bolehlah pergi masa promosi ni... 

The Manhattan Fish Market, review The Manhattan Fish Market
promosi The Manhattan Fish Market

Okaylah tak nak bebel panjang-panjang. Nilah menu yang kami ambil... 2 set nasi , 1 set pasta  dan 1 set mixed seafood dan fries. 

The Manhattan Fish Market, review The Manhattan Fish Market
IceFish & Chicken Tenders

The Manhattan Fish Market, review The Manhattan Fish Market
IceFish Medley

The Manhattan Fish Market, review The Manhattan Fish Market
icefish & manhattan prawn

The Manhattan Fish Market, review The Manhattan Fish Market
Sedap!

The Manhattan Fish Market, review The Manhattan Fish Market
Sweet Alabama. Sedap!
So, kalau korang nak lepak, makan sambil chit chat dengan kawan-kawan memang rekomen sangat korang datang sini. Tempat santai yang tenang gitew!

9 comments:

  1. Lama x mkn kt sini...aduii kena berbuka kt mahattan lah mlm ni hihi

    ReplyDelete
  2. Wah sedapnya. Anak anak memang suka makan mcm ni

    ReplyDelete
  3. Best ni...sedap... Penh try skli je tu pon akk bawak balik..hihi...

    ReplyDelete
  4. Tak pernah mkn, Sedap ke?

    ReplyDelete
  5. Eh ada promo lg manhattan ni. Kerap jgk dorg buat promo

    ReplyDelete
  6. Wah ade promotion..teringin mkn sini

    ReplyDelete
  7. La.. ingat market.. huhu.. tp nyum2 makanann dia

    ReplyDelete
  8. Bestnya boleh pergi tempat makan yang best best.. duk gemas ni takde sngt tmpat mnrik. Skdar ada dah bolehlaaaa ~

    ReplyDelete