loading...

14 Jan 2016

# CH Daily # lifestyle

Kerana 'Dilwale'

Assalamualaikum wbt.

Cerita semalam. Ambil half day leave demi menonton 'Dilwale'. Idea asal adalah dari kakak ofismate yang buat tanda peace tu. Akak ngan kak Azi tumpang sekaki. hahaha.

Akak bagi 5 bintang sebab boleh buat akak menonton gambar ni berulang kali.. hehe. kena download la pasni. Sapa ada link download, bak sini.. akak nak donlod. 

Dilwale

Next, kami boleh planning lagi untuk ladies day out. :) Sebab memang best bila sesekali keluar  dan menghabiskan masa dengan kawan-kawan. 

3 ulasan:

Yana Libra berkata...

org kata kena tgk wyg br best..kalau tgk yg donlod tak best sgt..

Cahaya Hayati berkata...

betul tu Yana.. Memang best tengok wayang.

Izzati Amira berkata...

tengok kat wayang lagi best compare to tgok dekat laptop

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292