Cabaran 7 Hari InstaBlog EFGKBBA | PERKARA WAJIB BUAT SETIAP HARI - Cahaya Hayati

5 Okt 2015

Cabaran 7 Hari InstaBlog EFGKBBA | PERKARA WAJIB BUAT SETIAP HARI

Assalamualaikum wbt.

Tak terkejar akak nak sahut cabaran ni. Masih dalam tempoh 7 hari. Jadi update cabaran no. 3 ni dulu... Perkara-perkara wajib yang menjadi suruhan dan larangan agama tidak perlu la nak update kat sini. Yang tu antara kita ngan Allah SWT.

Perkara WAJIB buat setiap hari adalah minum minuman berkafein. Kalau tak minum rasa macam lemah, lemau ja. Dah masuk kategori kafein addict dah ni... Minuman berkafein yang adalah seperti Nescafe dan kopi 3 in 1. Tetambah yang ada pilihan seperti white coffee, hazelnut dan lain-lain.

Lagi satu perkara wajib buat sejak dapat anak nombor tiga ni.. WAJIB makan nasi sehari sekali. kalau tak perut asyik bunyi krikkrik. Macammana la nak kurus.Hehe...


Baca cabaran lain di sini:

Day 1 - Selfie paling comei



2 ulasan:

  1. nampak sedap nasi goreng! hehehe

    BalasPadam
  2. cikT nak kurus?...k.Sue plak nak gemok...kalaulah boleh tukarrr, kan syok?...hehe

    BalasPadam