Alhamdulillah & Terima Kasih Uolls!

10:42 PG Cahaya Hayati 6 Comments

Assalamulaikum wbt.

Alhamdulillah & terima kasih uolls. IG akak dah mencecah 4 angka. Punyalah susah nak naik.. Berkat usaha dan sedikit update, barulah IG bertambah follower. 


Sebagai blogger (walaupun separuh masa) kena naikkan follower IG sebab advertiser akan tengok berapa follower sebelum memberi jobs. hehe...

Lagi ramai followers lagi senang dapat job.

Yang belum follow dan nak follow ... boleh follow akak @Cahaya_Hayati292

6 comments:

Fieza Sani berkata...

as salam dear..bw kat sini

hai..saya tengah berusaha nak naikkan follower ig..baru seratus lebih..btul tu, jumlah follower pun memainkan peranan jugak..haritu ada try apply job tapi tak berjaya..mebih advertiser tengok jumlah follower tak memberangsangkan kowt..hehe..tak pe, belum rezeki lagi nak dapat job dari blog..usaha usaha..

Mimi Kyumi berkata...

Wow..Tahniah..Kena berusaha keras untuk naikkan follower :-)

Amanda Suria berkata...

tahniah Cik T..sama la ngan SA..well...jom sama-sama naikkan follower

Hayati Sakaria berkata...

jom.

Hayati Sakaria berkata...

terima kasih Mimi Kyumi

Hayati Sakaria berkata...

kipidap & dongibap fieza sani

Pengikut

Google+ Followers