Alhamdulillah & Terima Kasih Uolls! - Cahaya Hayati

8 Okt 2015

Alhamdulillah & Terima Kasih Uolls!

Assalamulaikum wbt.

Alhamdulillah & terima kasih uolls. IG akak dah mencecah 4 angka. Punyalah susah nak naik.. Berkat usaha dan sedikit update, barulah IG bertambah follower. 


Sebagai blogger (walaupun separuh masa) kena naikkan follower IG sebab advertiser akan tengok berapa follower sebelum memberi jobs. hehe...

Lagi ramai followers lagi senang dapat job.

Yang belum follow dan nak follow ... boleh follow akak @Cahaya_Hayati292

6 ulasan:

  1. as salam dear..bw kat sini

    hai..saya tengah berusaha nak naikkan follower ig..baru seratus lebih..btul tu, jumlah follower pun memainkan peranan jugak..haritu ada try apply job tapi tak berjaya..mebih advertiser tengok jumlah follower tak memberangsangkan kowt..hehe..tak pe, belum rezeki lagi nak dapat job dari blog..usaha usaha..

    BalasPadam
  2. Wow..Tahniah..Kena berusaha keras untuk naikkan follower :-)

    BalasPadam
  3. tahniah Cik T..sama la ngan SA..well...jom sama-sama naikkan follower

    BalasPadam