Jaga Miss V Dengan PRODUK NEIL ARMAYAN | BIOSOL With Honey, Prebiotic Feminine Hygiene Wash - Cahaya Hayati

29 Mar 2019

Jaga Miss V Dengan PRODUK NEIL ARMAYAN | BIOSOL With Honey, Prebiotic Feminine Hygiene Wash

Salam jumaat korang! Selalunya kita menggunakan produk penjagaan miss V atau kewanitaan yang di perbuat dari negara sendiri ataupun negara jiran kita iaitu Indonesia, Thailand dan juga Brunei. Jarang sekali kita mendengar produk penjagaan miss V dari Korea. Macam pelik pula bila dengar produk tersebut dari Korea sebab dalam minda dan kepala kita dah set yang Korea telah terkenal dengan produk-produk kecantikan. Tahu tak yang produk penjagaan Miss V juga termasuk dalam produk kecantikkan tapi untuk alat sulit la... Miss V kita pun kena cantik dan sihat juga tau. Jangan biarkan ia sampai berbau, gatal-gatal ataupun sampai naik kudis. 

So, disebabkan mommy ni obses dengan produk-produk kecantikkan dari Korea... Makanya produk penjagaan Miss V mommy pun dari korea dibawah jenama NEIL ARMAYAN iaitu Biosol With Honey. Ia adalah pencuci Miss V prebiotik yang diasaskan dari madu. Rumusan khasnya adalah untuk membantu wanita dari semua lapisan memperolehi keakraban dan kebahagian setiap masa tanpa mengira tempat. Maksudnya korang yakin dengan diri korang di mana saja dan bila-bila masa. 

NEIL ARMAYAN, BIOSOL With Honey,pencuci vagina
NEIL ARMAYAN | BIOSOL With Honey,

NEIL ARMAYAN, BIOSOL With Honey,pencuci vagina
Biosol with honey

Terus terang mommy cakap yang mommy memang tak yakin dengan diri sendiri bila Miss V tak selesa sebab itulah mommy akan jaga dan guna produk yang terbaik seperti Biosol ni. Ini kerana Biosol mengandungi ekstrak tumbuhan semulajadi yang membantu memberikan khasiat, meremajakan dan membina serta membentuk yang diperlukan dalam lapisan kulit faraj, kulit dan penampilan sambil menghilangkan bau vagina yang memalukan.

Antara produk utama dalam rumusan Biosol adalah :-

  • Ekstrak Akar Pueraria Mirifica - Menghilangkan kekeringan faraj, mengetatkan faraj, mencegah kanser rahim, merawat kitar haid yang tidak teratur.
  • Inulin Prebiotik - Merangsang pertumbuhan bakteria yang baik. Bioselektivity membolehkan ia menyekat pertumbuhan bakteria berbahaya dan melindungi ekosistem kulit dengan memastikan ia tetap serta seimbang.
  • Hydroxypropyltrimonium Honey - menjadikan kulit lebih lembap dan licin kerana madu mempunyai 2 kali gliserin,. Madu juga membantu aktiviti penyerapan dengan sangat baik dan ini memberi kesan yang sangat baik. 


NEIL ARMAYAN, BIOSOL With Honey,pencuci vagina
Kandungan utama dalam biosol


NEIL ARMAYAN, BIOSOL With Honey,pencuci vagina
kandungan dan fungsi biosol

Pengalaman mommy menggunakan produk ini sangat menyeronokkan sebab kulit Miss V mommy menjadi lebih baik. licin dan lembut. Masalah keputihan pun dah hampir baik dan hilang. 

NEIL ARMAYAN, BIOSOL With Honey,pencuci vagina
Dari korea uolls


9 Kelebihan Menggunakan Biosol

Disebabkan mommy dah guna Biosol ni selama 2 minggu dan rasa best sangat, so mommy kongsikan kelebihan-kelebihan yang ada pada Biosol. Antaranya adalah:-

  • Mengekalkan pH optimum untuk vagina
  • Mengangkat dan mengetatkan melegakan kulit / otot
  • Merangsang pertumbuhan bakteria bermanfaat dalam lapisan kulit dalaman
  • Meningkatkan kesihatan dan penyaman kulit
  • Mengandungi anti-penuaan dan menambah sel-sel kulit yang letih
  • Menyediakan nutrien penting yang diperlukan untuk melembapkan dan menghidrat kulit
  • Menggalakkan pertumbuhan semula epidermis untuk meningkatkan, melembutkan dan mengembalikan kulit
  • Menghilangkan kekeringan faraj
  • Mengetatkan dan menaikkan otot faraj, mengembalikan nada dan tekstur


Paling best bau Biosol yang wangi.. Bau madu gituuuu. Orang korea pun tahu kelebihan madu rupanya. hihi.. Tekstur di pun best. Tak cair macam feminine wash yang lain. Guna sikit jer tapi kesan bersih dan segar ketara rasa. Sangat recommended untuk korang... 

NEIL ARMAYAN, BIOSOL With Honey,pencuci vagina
Tanpa warna. Bau madu semulajadi...

BERITA BAIK untuk korang yang berminat nak cuba dan beli Biosol RM 107.80 dari Neil Armayan kerana Neil Armayan bagi diskaun 30% . Pembelian boleh di buat di Shopee ataupun melalui link ni BIOSOL Opss untuk diskaun tu korang masukkan voucher code di bawah. Terhad kepada 10 orang saja tau. Sapa cepat dia dapat. hehe.. 

NEILCAH30


Untuk maklumat lanjut mengenai produk-produk Neil Armayan, bolehlah layari laman web di bawah. 

website:

Facebook: 

No comments:

Post a comment