Jeragat, Jerawat Dan Parut Makin Hilang Dengan Elldora Snow Crystal - Cahaya Hayati

25 Mar 2018

Jeragat, Jerawat Dan Parut Makin Hilang Dengan Elldora Snow Crystal

Jeragat, Jerawat Dan Parut Makin Hilang Dengan Elldora Snow Crystal . Mommy ni pantang dengar orang kata ada produk bagus untuk kulit.. Tambah-tambah lagi produk yang boleh halang jerawat dan hilangkan parut, memang mommy akan cuba. So, produk terbaru yang mommy cuba adalah Elldora Snow Crystal. Walaupun baru sebulan mommy cuba, mommy dah rasa perubahan dan perbezaan yang ketara selepas amalkan Snow Crystal ni. Nak tau lebih lanjut, baca entry ni sampai habis tau!


Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
Elldora Snow Crystal 

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
Elldora Snow Crystal 

Elldora Snow Crystal


Snow Crystal adalah tablet kunyah yang berperisa buah laici dan strawberry. Sedap sangat uolls! Mommy sekali makan sampai tiga tablet, tak boleh nak berhenti.. Nasib baik ada intruction yang menyatakan jangan makan lebih dari 3 tablet sehari, hihi... Kalau tak mau sebotol tu mommy habiskan dalam sehari. 

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
Elldora Snow Crystal

Untuk pengetahuan korang juga, Snow Crytal ini diperkayakan dengan 22 bahan aktif terbaik untuk menampakkan perubahan ke atas individu yang mengamalkannya. Antara perubahan tersebut adalah dengan menjadikan kulit lebih cerah, bersinar dan tona lebih sekata. Walaubagaimanapun ia bergantung kepada individu tersebut contohnya macam mommy, mommy rasa kulit mommy lebih halus, jerawat dan segan nak tumbuh dan parut jerawat pun makin pudar. Ofkos lah mommy nampak semakin muda dan berseri. hihi

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
saya dah guna SC 

Sepertimana yang mommy nyatakan di atas, Snow Crystal mengandungi 22 bahan aktif dan bahan-bahan tersebut adalah: 

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
kandungan Elldora Snow Crystal


Strawberry Juice Powder
Menentang pembentukan radikal bebas. Kaya dengan vitamin C dan phytonuient yang dapat menghaluskan dan mencerahkan kulit 

Isomalt
Mengandungi nilai kalori & nilai glisemik yang rendah yang sangat bagus untuk mengawal berat badan berlebihan. Juga sangat bagus untuk kesihatan sistem pencernaan

Vitamin C
Mencerahkan kulit dari jeragat, anti-penuaan, dan kulit lebih lembut. Memperbaiki struktur kulit

Magosteen Peel Extract
Xanthones dapat bertindakbalas dengan radikal bebas dan menghalang dari kerosakan sel kulit.

Bovine Collagen
Mengekalkan keremajaan kulit, tekstur dan penampilan kulit yang lebih anjal. Dapat membantu mengurangkan kedutan dan melawan tanda-tanda penuaan.

Lychee Juice Powder
Membantu menghilangkan ‘black spot’ & jerawat. Selain itu, jus laici juga dapat melambatkan proses penuaan.

L-Cystiene
Merupakan komponen penting untuk pertumbuhan rambut, kuku dan sel kulit. Bertindak sebagai ejen pencerah kulit & merawat masalah kulit yang lain seperti jerawat, jeragat, kedutan dan lain-lain.

Rice Bran Extract
Bertindak sebagai ejen pelembap yang sangat hebat. Juga dapat melindungi kulit dari sinaran UV merbahaya.

Mineral Premix
Melindungi kulit daripada kerosakan yang disebabkan oleh sinar UV dan juga bertindak sebagai anti-bakteria.

Vitamin Premix
Membentuk komponen penting dalam struktur kulit dan melancarkan fungsi sel kulit.

Tomato Extract
Dapat mengekalkan kelembapan kulit, mengecilkan liang roma, mengurangkan masalah jerawat dan mengatasi kulit berminyak.

Aloe Vera Extract
Mengawal pengeluaran minyak berlebihan pada wajah disamping membantu melembapkan kulit.

Pomeraganate Extract
Dapat mengembalikan sel-sel kulit yang baru dan melindungi kulit daripada radikal bebas matahari.
Merawat masalah kulit kering, berminyak & berjerawat.

Green Tea Extract
Melindungi kulit dari sinaran UV & membantu mengatasi masalah kulit kering, berminyak & berjerawat, melembapkan kulit.

Papaya Extract
Mengatasi masalah bintik hitam di wajah, membantu menghilangkan jerawat & melambatkan proses penuaan.

Mixberries Extract
Dapat mengurangkan bintik hitam & lingkaran gelap bawah mata, disamping dapat melembapkan kulit & mengurangkan keradangan di kulit.

Olive Leaf Extract
Bertindak sebagai anti-penuaan, melembutkan tekstur kulit, melindungi kulit dari radikal bebas & membantu memulihkan kulit berminyak.

Astaxanthin
Merupakan agen semulajadi bagi mencerahkan dan memutihkan kulit. Mengandungi fungsi anti-fungal, anti-aging & dapat merawat masalah kulit.

Bird Nest Extract
Mencegah masalah kulit kering & kulit kusam. Juga dapat memutihkan,  mencerahkan  & melembapkan kulit.

Sakura Extract
Dapat melembapkan kulit & menegangkan kulit. Juga dapat membantu mengatasi kulit kusam & dapat mencerahkan kulit.

Applephenol
Mengandungi molekul poliphenols yang mampu memberi kesan antioksidan, anti radang & anti penuaan. Mengurangkan pigmentasi & mencerahkan kulit.

Dextrose
Dextrose mengandungi karbohidrat yang memberi tenaga kepada tubuh. Ia juga bebas lemak, kolesterol dan sodium.


Keistimewaan Snow Crystal


Istimewanya Snow Crystal ini dalam setiap tablet mengandungi sistem pencerahan dan sistem perlindungan. Untuk sistem pencerahan, Snow Crystal akan membantu untuk lebih cerah, tona sekata, bintik hitam pudar, anti cela, kulit berseri dan kurang pigmentasi. Untuk sistem perlindungan pula, Snow Crystal akan bertindak untuk melindungi kulit dengan kurangkan keradangan, meremajakan kulit, perlindungan UV, agen pelembap, memperbaharui sel kulit dan mengawal minyak. 

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
keistimewaan Snow Crystal


Testimoni Pengguna Snow Crystal


Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,



Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,


Sedar tak sedar dah lebih dua minggu mommy amalkan Snow Crystal ni... Ini perubahan yang mommy sendiri alami. Jeragat, jerawat dan parut makin hilang. Muka berminyak pun dah hilang.. Bila mommy nampak perubahan ni, mommy akan terus consume Snow Crystal sehingga mommy perolehi kulit yang halus, berseri dan ofkoslah tanpa jerawat serta jeragat menjadi kenyataan. Kalau boleh pergi mana-mana tak perlu letak make up tebal-tebal. hihi.

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
ini gambar selepas dua minggu amalkan Elldora Snow Crystal  sebab gambar sebelum ada dalam hp yang rosak


Terima kasih Snow Crystal yang menjadikan impian saya semakin nyata. 

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
muka sebelum dan selepas mommy amalkan Elldora Snow Crystal

Elldora Empire
Inspire Your Desire


Selain Snow Crystal, tidak lama lagi produk Elldora Majestic Touch Treatment Foundation dan Dermalic Skincare akan berada di pasaran. Dengan  bantuan Doktor perubatan dan chemist, maka terhasillah produk Elldora yang diformulasikan khas untuk mereka yang inginkan produk selamat dan natural yang mampu merawat, memutih, meremajakan dan mencantikkan kulit anda.

  • Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
    Elldora Majestic Touch Treatment Foundation

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
Elldora Dermalic Skincare

Anda boleh dapatkan segala maklumat mengenai Snow Crystal, testimoni dan produk terbaru di: -

Careline: 019-2271077
Instagram: Elldora Beauty HQ

No comments:

Post a comment