Makan Lambat? Pedih Ulu Hati? Gastrik? Atasinya Dengan G-Storm 360 - Cahaya Hayati

21 Mar 2018

Makan Lambat? Pedih Ulu Hati? Gastrik? Atasinya Dengan G-Storm 360

Makan Lambat? Pedih Ulu Hati? Gastrik? Atasinya Dengan G-Storm 360. Masalah gastrik yang encik suami alami bukan baru lagi. Boleh di katakan tiap-tiap bulan jumpa doktor untuk ambil ubat gastrik. Di sebabkan selalu sangat jumpa doktor untuk ubat gastrik, doktor siap buat ujian darah untuk pastikan yang suami hanya ada gastrik bukannya kanser. Nasib baiklah ujian kanser tu negatif. Syukur sangat. Bergantung kepada ubat-ubatan sangat pun tak elok jugak sebab itulah bila ada supplement yang berasaskan susu iaitu G-Storm 360 mommy cuba bagi suami minum. Alhamdulillah berkesan dan sesuai dengan suami. 



Sejak amalkan G-Storm 360 ini, suami sudah jarang terkena pedih ulu hati dan gastrik. Ubat dari klinik memang dah stop. Sebagai isteri mommy suka sangat bila dia dah tak alami pedih ulu hati dan gastrik sebab kalau mula kena gastrik boleh sampai demam dan tak lalu makan sampai mommy yang naik risau... Bukan sehari tapi dua tiga hari pulak tu. Mau mommy tak risau... huhu

So jom kenal lebih dekat G-Storm 360 ni.. 

Ellvita G-Storm 360


Ellvita G-Storm 360 adalah produk berasaskan susu kambing yang di Diformulasikan dengan 22 makanan beralkali yang sangat baik untuk perut. Sebab itulah ia mampu mengatasi masalah pedih ulu hati dan gastrik. 

G-Storm 360, Makan Lambat? Pedih Ulu Hati? Gastrik? Atasinya Dengan G-Storm 360, Ellvita, Ellvita G-Storm 360, susu kambing, gastrik, cara atasi gastrik, supplement gastrik, pedih ulu hati, cara atasi pedih ulu hati, rawat gastrik, cara rawat gastrik, cara rawat pedih ulu hati,

Ellvita G-Storm 360 adalah produk keluaran muslim bumiputera dan ia HALAL. Ia juga telah diproses di kilang yang telah memenuhi syarat bagi pensijilan KKM & MESTI serta Diuji secara klinikal oleh dua lab yang telah mendapat akreditasi oleh Skim Akreditasi Makmal Malaysia (SAMM). 

Selain itu G-Storm 360 juga sesuai untuk seisi keluarga. 

G-Storm 360, Makan Lambat? Pedih Ulu Hati? Gastrik? Atasinya Dengan G-Storm 360, Ellvita, Ellvita G-Storm 360, susu kambing, gastrik, cara atasi gastrik, supplement gastrik, pedih ulu hati, cara atasi pedih ulu hati, rawat gastrik, cara rawat gastrik, cara rawat pedih ulu hati,

Keistimewaan Ellvita G-Storm 360

  • Rasa pudina yang menyegarkan dan sedap
  • Diformulasikan dengan 22 makanan beralkali yang sangat baik untuk perut
  • 100% Organik
  • Tanpa bau hamis
  • Tanpa campuran susu skim atau susu lembu
  • Tanpa mineral sintetik
  • Bebas dari bahan GMO (Genetically Modified Organism)
  • Tiada krimer tenusu

G-Storm 360, Makan Lambat? Pedih Ulu Hati? Gastrik? Atasinya Dengan G-Storm 360, Ellvita, Ellvita G-Storm 360, susu kambing, gastrik, cara atasi gastrik, supplement gastrik, pedih ulu hati, cara atasi pedih ulu hati, rawat gastrik, cara rawat gastrik, cara rawat pedih ulu hati,

Kebaikan Mengamalkan Ellvita G-Storm 360

  • Menambah tenaga
  • Menyihatkan perut sekaligus mengatasi masalah pedih ulu hati dan gastrik
  • Membersihkan usus
  • Membuang toksin
  • Menyihatkan badan 
  • Memulihkan masalah berkaitan perut. 


G-Storm 360, Makan Lambat? Pedih Ulu Hati? Gastrik? Atasinya Dengan G-Storm 360, Ellvita, Ellvita G-Storm 360, susu kambing, gastrik, cara atasi gastrik, supplement gastrik, pedih ulu hati, cara atasi pedih ulu hati, rawat gastrik, cara rawat gastrik, cara rawat pedih ulu hati,


Cara Sediakan Ellvita G-Storm 360


Campurkan 1 sachet g-Storm ke dalam air sebanyak 120ml. Boleh guna air sejuk atau suam.. Encik suami suka yang suam. Kalau guna air sejuk, korang shake sampai larut tau...  Pastu minum sampai habis. 

Kalau tanya encik suami di kata sedap dan ada rasa mint sikit. Tak kisah lah dia ada rasa apa janji boleh mengatasi masalah pedih ulu hati dan gastrik. Sesuai sangat denganTagline ellVita:

🌾ellVita: Tasty, Tested, Trusted 
🌾ellVita: House of Nature 
🌾ellVita: Hadiah terbaik buat dirimu 
🌾ellVita: Revolusi baru produk berkualiti


Kalau korang nak order, boleh order dari Hotline dan laman social Ellvita di bawah yer...


Website: www.ellvita.com
Hotline: 019-2020 911  


2 comments:

  1. wahh susu kambing.tak pernah cuba lagi susu kambing powder..

    ReplyDelete
  2. rasanya mimin kena amik ubat ni sekarang

    ReplyDelete