Spray8 For Kids | Merawat Kulit & Alergi Secara Semulajadi

8:00 PG Cahaya Hayati 4 Comments

Spray8 For Kids | Merawat Kulit & Alergi Secara Semulajadi ~ Dalam membesarkan anak-anak kita sebagai ibu bapa mahu memberikan yang terbaik untuk mereka. Dari segi makanan, pakaian, pendidikan mahupun perubatan. Bila menyentuh tentang perubatan, kita tahu dalam dunia perubatan sekarang banyak menggunakan bahan semulajadi dan organik. Salah satunya adalah Spray8 For Kids. Ia dirumus khas untuk penjagaan kulit kanak-kanak. Ramuan ekstrak tumbuhan di dalamnya berpotensi untuk memulihkan kulit dan mengembalikan kulit yang sihat. 

Spray8 For Kids | Merawat Kulit & Alergi Secara Semulajadi, Spray8 For Kids, spray8, Furley Bio, produk keluar furley bio, Cara Menggunakan Spray8 For Kids,Kegunaan Spray8 For Kids, Kelebihan Spray8 For Kids, Merawat Kulit & Alergi Secara Semulajadi, cara merawat kulit secara semulajadi, cara merawat ekzema, cara merawat allegic dan gatal-gatal kulit
Spray8 For kids

Merawat Kulit & Alergi Secara Semulajadi


Bila dah ada Spray8 For Kids, mommy tidak risau lagi jika anak-anak tersalah makan atau bermain aktiviti lasak yang menyebabkan tubuh badan menjadi gatal-gatal serta naik biji-biji merah. Jika gatal-gatal selepas makan, mommy akan spray terus ke bahagian anggota yang gatal. Jika gatal-gatal selepas bermain aktiviti lasak, mommy akan spray selepas anak-anak mandi dan bersihkan tubuh badan mereka. Spray di bahagian yang gatal dan biarkannya sehingga kering. 




Kelebihan Spray8 For Kids


Anak-anak mommy pun suka dengan Spray8 For Kids sebab ia tidak memberikan sebarang rasa atau bau apabila digunakan. Macam spray air biasa saja. 

Mommy pula suka Spray8 For Kids kerana...

~ Ia bahan-bahan yang natural dan semulajadi
~ Packaging yang comel, kemas dan mudah di bawa ke mana saja
~ Berkesan untuk allergi anak-anak
~ Selamat di gunakan tanpa ragu-ragu dan ia mempuyai kelulusan KKM (NOT 170404484K)
~ Bebas dari alkohol, paraben 
~ menjadikan kulit anak-anak lebih lembut, tidak kering dan selesa


Spray8 For Kids | Merawat Kulit & Alergi Secara Semulajadi, Spray8 For Kids, spray8, Furley Bio, produk keluar furley bio, Cara Menggunakan Spray8 For Kids,Kegunaan Spray8 For Kids, Kelebihan Spray8 For Kids, Merawat Kulit & Alergi Secara Semulajadi, cara merawat kulit secara semulajadi, cara merawat ekzema, cara merawat allegic dan gatal-gatal kulit
Spray8 for kids rawatan terbaik untuk allergi dan gatal-gatal kulit


Kegunaan Spray8 For Kids


Spray8 For Kids boleh di gunakan untuk merawat anak anak yang mengalami masalah kulit seperti berikut:- 



  • Eczema
  • Psoriasis
  • Ruam lampin
  • Kulit kering
  • Luka kecil 
  • Lain-lain masalah kulit seperti allergi makanan, allergi peluh dll





  • Cara Menggunakan Spray8 For Kids


    Cara menggunakan Spray8 For kids amatlah senang. Sambil pejam mata pun boleh buat... kihkih. Ko jangan merapu Jah! Kalau ko pejam mata, kang ko spray kat tempat lain.. 

    1. Sembur Spray 8 ke atas kulit anak
    2. Biarkan ia meresap ke dalam kulit
    3. Jangan bilas
    4. Menggunakan secara kerap untuk kesan yang lebih effektif


    Jangan lupa untuk simpan di tempat sejuk dan kering serta jauh dari cahaya matahari. 

    Bagi yang berminat untuk mendapatkan Spray8 For Kids ini bolehlah dapatkannya di media  sosial Furley Bio di bawah. Harga yang di tawarkan adalah RM 50 sebotol (100ml).Khas untuk pembaca blog mommy, setiap pembelian pertama Spray8 For Kids akan mendapat diskaun RM 10. Murah tuuu.. Guna kod diskaun di bawah ni tau.

    KOD DISKAUN :  FBIO-34F

    Spray8 For Kids | Merawat Kulit & Alergi Secara Semulajadi, Spray8 For Kids, spray8, Furley Bio, produk keluar furley bio, Cara Menggunakan Spray8 For Kids,Kegunaan Spray8 For Kids, Kelebihan Spray8 For Kids, Merawat Kulit & Alergi Secara Semulajadi, cara merawat kulit secara semulajadi, cara merawat ekzema, cara merawat allegic dan gatal-gatal kulit, harga spray8, harga spray 8 for kids
    Furley Bio







    Baca juga tentang produk keluaran Furley Bio yang lain:-



    4 comments:

    Shahida Dzulkafli berkata...

    Produk yang bagus..

    Dedaun Comel berkata...

    Spray8 ni memang bagus untuk kanak2. Mesra kanak2 orang kata

    Mrs Pip berkata...

    Produk yg bagus untuk anak2 ...
    lagi2 organik ...
    #afbdotmy, mrs pip dtg melawat.

    Mama Darwiish berkata...

    Comelnya packagingnya...terus mcm nak beli walau anak tak allergi hehe..tp bagus ni sebb natural kan

    Pengikut

    Google+ Followers