Wefie #EarthDay

11:08 PG Cahaya Hayati 0 Comments

Selfie Wefie #EarthDay. Takde cerita apa pun, just nak tunjuk gambar semalam saja. Wefie sempena Hari Bumi 2017. Actually ada pertandingan untuk gambar paling creative sempena hari bumi anjuran tempat keja. Alang-alang suka bergambar kita masuklah bertanding sekali. hihi.

Korang layan jerlah gambar mommy & opismate yang mengalahkan anak2 remaja ni yer...

Atas tangga pun jadi...


Lokasi penggambaran. Belakang opis da.. Ada rumah lama yang di kelilingi pokok besar. Rasanya tak lama lagi akan di bangunkan.




Siap lagi yang mengusik kami kata ada lembaga putih tengah perhatikan kami. Hahaha. 


Kat pokok renek yang rimbun menghijau.. 


Kita pelbagaikan gaya dan aksi. Kihkih




Akhir sekali kat dalam parking opis. Bergambar dengan mini tm point bergerak. 


Edited oleh kawan sekerja bagi gambar nampak cantik dan ada kelas tersendiri. 


Oklah itu ja gambar yang mommy nak tayang kat korang.. Muahahha. 

Selamat hari minggu korang. Jom  masak!


0 comments:

Pengikut

Google+ Followers