Dapatkan Pemeriksaan PERCUMA Dan Bateri Yang Sesuai Untuk Kereta Anda Dengan BATERIKU.COM - Cahaya Hayati

19 Apr 2017

Dapatkan Pemeriksaan PERCUMA Dan Bateri Yang Sesuai Untuk Kereta Anda Dengan BATERIKU.COM

Dapatkan Pemeriksaan Dan Bateri Yang Sesuai Untuk Kereta Anda Dengan Bateriku.Com. Kisah benar mommy kerana pernah di tipu di mana bateri kering yang sepatutnya bertahan selama dua tahun hanya boleh guna 4 bulan. Selalunya encik suami yang buat tapi bila berjauhan, mommy kena buat sendiri.. huhu. Tak sangka penjual/ mekanik tu nak tipu mommy yang zero knowledge tentang kereta. Dah lah mommy kena tukar sendiri bateri tu. Uolls tau kan macam mana kali pertama nak buat benda yang tak pernah buat. Yang sekejap boleh jadi lama.. Dah lah bila tukar alarm bunyi tak berhenti-henti. Tak tahu nak tekan atau adjust tang mana. Nasib baik ada yang menolong.. Itu cerita mommy sebelum mommy diperkenalkan dengan BATERIKU.COM.

Sejak dari kejadian tersebut, mommy memang berhati-hati apabila hendak tukar bateri atau apa-apa kerosakan dari kereta. Selalunya tunggu encik suami. Tapi sampai bila mommy nak harapkan encik suami sebab mommy bekerja dan dia bekerja. Kerja encik suami pula bukan boleh keluar sesuka hati walaupun dengan kebenaran bos. So, mommy pun belajar berdikari.


BATERIKU.COM

bateri kereta kong,BATERIKU.COM, bateriku.com, baterikudotcom, bateri, bateri kereta, kereta tak boleh start, masalah kereta tak boleh start, kereta tak boleh hidup, enjin kereta  tak hidup, bateri kong, bateri kereta kong, perkhidmatan menukar bateri kereta, agen bateri kereta, perkhidmatan pemeriksaan bateri kereta percuma, bateri kereta murah, perkhidmatan tukar bateri kereta murah dan dipercayai, dapatkan pemeriksaan bateri kereta di lokasi, waranti bateri kereta, waranti bateri,
Team Bateriku.Com


Sejak mengenali BATERIKU.COM mommy lebih yakin untuk membaiki  kerosakan atau menukar bateri kereta sebab BATERI.COM menyediakan perkhidmatan FREE CHECKING. Mereka akan advice apa yang perlu dilakukan. Jika perlu tukar bateri, mereka akan beritahu dan kita hanya perlu bayar harga bateri. Selain dari itu, mereka juga akan inform bateri yang mana yang sesuai dengan kereta kita. So, bukan main ambil ja bateri tu. Cayalah BATERIKU.COM.

Kelebihan Perkhidmatan BATERIKU.COM

Apa kelebihan BATERIKU.COM ni berbanding dengan yang lain? Ini perbezaan yang mommy dapati apabila menggunakan perkhidmatan BATERIKU.COM:


BATERIKU.COM,BATERIKU.COM, bateriku.com, baterikudotcom, bateri, bateri kereta, kereta tak boleh start, masalah kereta tak boleh start, kereta tak boleh hidup, enjin kereta  tak hidup, bateri kong, bateri kereta kong, perkhidmatan menukar bateri kereta, agen bateri kereta, perkhidmatan pemeriksaan bateri kereta percuma, bateri kereta murah, perkhidmatan tukar bateri kereta murah dan dipercayai, dapatkan pemeriksaan bateri kereta di lokasi, waranti bateri kereta, waranti bateri,
Nak check bateri kereta kong ke, bang?

  • HARGA tetap. Tiada caj tersembunyi.
  • Keluasan jaringan kawasan service dari PERLIS hingga ke JB
  • Penghantaran | Pemeriksaan | Pemasangan adalah PERCUMA
  • MOTEC (mobile technician) terlatih, peramah dan boleh DIPERCAYAI.

BATERIKU.COM,BATERIKU.COM, bateriku.com, baterikudotcom, bateri, bateri kereta, kereta tak boleh start, masalah kereta tak boleh start, kereta tak boleh hidup, enjin kereta  tak hidup, bateri kong, bateri kereta kong, perkhidmatan menukar bateri kereta, agen bateri kereta, perkhidmatan pemeriksaan bateri kereta percuma, bateri kereta murah, perkhidmatan tukar bateri kereta murah dan dipercayai, dapatkan pemeriksaan bateri kereta di lokasi, waranti bateri kereta, waranti bateri,
motech


BATERIKU.COM,BATERIKU.COM, bateriku.com, baterikudotcom, bateri, bateri kereta, kereta tak boleh start, masalah kereta tak boleh start, kereta tak boleh hidup, enjin kereta  tak hidup, bateri kong, bateri kereta kong, perkhidmatan menukar bateri kereta, agen bateri kereta, perkhidmatan pemeriksaan bateri kereta percuma, bateri kereta murah, perkhidmatan tukar bateri kereta murah dan dipercayai, dapatkan pemeriksaan bateri kereta di lokasi, waranti bateri kereta, waranti bateri,
bateriku.com mobile technician

bateri kereta kong,BATERIKU.COM, bateriku.com, baterikudotcom, bateri, bateri kereta, kereta tak boleh start, masalah kereta tak boleh start, kereta tak boleh hidup, enjin kereta  tak hidup, bateri kong, bateri kereta kong, perkhidmatan menukar bateri kereta, agen bateri kereta, perkhidmatan pemeriksaan bateri kereta percuma, bateri kereta murah, perkhidmatan tukar bateri kereta murah dan dipercayai, dapatkan pemeriksaan bateri kereta di lokasi, waranti bateri kereta, waranti bateri,
mobile technician

  • WARANTI dari 12 hingga 30 bulan.
  • WARANTI SERVIS di setiap network kawasan bateriku.com
  • WAKTU SERVIS dari pukul 7.00 pagi sehingga 1.00 pagi
  • PROGRAM #FREECHECKING untuk badan korporat, kelab kereta, komuniti perumahan adalah secara PERCUMA   *** bergantung kepada tempahan.




Wow! Tak sangka servis yang di tawarkan terbaik sekali. 

So, wanita-wanita seperti mommy jangan risau, gelabah atau nangis bila kereta anda tak boleh hidup. Mungkin disebabkan oleh bateri kereta kong, bateri kereta expired atau di sebabkan sebab yang anda tidak tahu.. Sit back dan call BATERIKU.COM.

BATERIKU.COM,BATERIKU.COM, bateriku.com, baterikudotcom, bateri, bateri kereta, kereta tak boleh start, masalah kereta tak boleh start, kereta tak boleh hidup, enjin kereta  tak hidup, bateri kong, bateri kereta kong, perkhidmatan menukar bateri kereta, agen bateri kereta, perkhidmatan pemeriksaan bateri kereta percuma, bateri kereta murah, perkhidmatan tukar bateri kereta murah dan dipercayai, dapatkan pemeriksaan bateri kereta di lokasi, waranti bateri kereta, waranti bateri,
handsomenya abang mekanik ni...


NAK TUKAR BATERI KERETA?
#JanganTukarDulu
MUNGKIN BATERI OK LAGI !
#DapatkanKepastian
#GetSecondOpinion
JIMATKAN DUIT ANDA

Panggil BATERIKU.COM @ Tol Free 1-800-22-2324 | Whatsapp 012-245-8027 & 019-699-8279

Mereka datang ke lokasi anda | Pemeriksaan PERCUMA | Tidak perlu beli bateri & DIJAMIN tiada sebarang caj sekiranya bateri anda masih elok.

Isnin ~ Ahad | 7am~1am | Johor ke Perlis

BATERIKU.COM,BATERIKU.COM, bateriku.com, baterikudotcom, bateri, bateri kereta, kereta tak boleh start, masalah kereta tak boleh start, kereta tak boleh hidup, enjin kereta  tak hidup, bateri kong, bateri kereta kong, perkhidmatan menukar bateri kereta, agen bateri kereta, perkhidmatan pemeriksaan bateri kereta percuma, bateri kereta murah, perkhidmatan tukar bateri kereta murah dan dipercayai, dapatkan pemeriksaan bateri kereta di lokasi, waranti bateri kereta, waranti bateri,
pemeriksaan | pemasangan di lokasi anda..

Anda berminat menyertai BATERIKU.COM di seluruh negara ?? Sila mohon secara on-line di www.bateriku.com & Dealer & Runner ( Full Time/Part Time/Freelance) & Rakan Workshop & Rakan Tow Truck

BATERIKU.COM, bateriku.com, baterikudotcom, bateri, bateri kereta, kereta tak boleh start, masalah kereta tak boleh start, kereta tak boleh hidup, enjin kereta  tak hidup, bateri kong, bateri kereta kong, perkhidmatan menukar bateri kereta, agen bateri kereta, perkhidmatan pemeriksaan bateri kereta percuma, bateri kereta murah, perkhidmatan tukar bateri kereta murah dan dipercayai, dapatkan pemeriksaan bateri kereta di lokasi, waranti bateri kereta, waranti bateri,

1 ulasan:

  1. Servis untuk kereta menarik.Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    BalasPadam