U Mobile iPhone 7 Launch | CPUV Nuffnang Yang Terkini - Cahaya Hayati

15 Nov 2016

U Mobile iPhone 7 Launch | CPUV Nuffnang Yang Terkini

Assalamualaikum wbt dan selamat pagi.

Puaskan tengok SUPERMOON semalam. Mommy tak dapat tengok sebab kat Kulim hujan dari petang sehingga malam. Takde rezeki nak tengok live SUPERMOON tapi ada rezeki tengok online. Ramai kawan-kawan FB dok update gambar SUPERMOON. Malah ada yang share cara ambil gambar SUPERMOON guna handphone..

Pagi ni check nuffnang dan tengok ada CPUV baru iaitu U Mobile iPhone 7 Launch. Syioknya sebab CPUV yang lama dah kredit ke akaun menyebabkan akaun nuffnang mommy bertambah RM x. Syiok betul tengok duit beranak dengan hanya update blog.


Jom rajinkan diri update agar UV naik dan RM pun bertambah.

4 ulasan:

  1. Allhamdulillah... tahniah sis...

    BalasPadam
  2. kat jb pun hujan.. so tak dpt tgk supermoon..

    e'in dah lame tak jenguk nuffnang.. ape khabar agaknye die..

    BalasPadam
  3. tahniahh. sy punya nuffnang slow gilak huhuhu.

    BalasPadam