loading...

8 Nov 2016

# blog

Tukar Template Gara-Gara Tidak Boleh Baca Artikel Penuh

Assalamualakaikum wbt. Tukar Template Gara-Gara Tidak Boleh Baca Artikel Penuh

Hai korang. Jangan terkujat tau mai blog mommy yang dah berwajah baru. Back to google template.. huhu. Ini semua gara-gara mommy tak boleh masuk untuk baca artikel penuh. Tak tahu kenapa.. TAPI kak azi beritahu boleh baca.

Mommy dah puluh kali try masuk semalam tapi tak boleh jugak. Tu yang tukar... 


Template google ni mommy pilih yang lebih nampak putih, bersih dan di hiasi dengan sedikit kaler untuk header dan link. Nanti barulah korang tak boring mai blog mommy.

Komen sikit tentang template & header ni. Nanti bolehlah mommy perbetulkan lagi agar lebih menarik dan mesra pengunjung. Chewahhhh.

Komen tau!

2 ulasan:

Busyra Bt Takiyudin berkata...

cantik dan kemas!

Nao Mei berkata...

Kalau cik akak nak tukar template blog belum tentu lulus..haha

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292