loading...

18 Nov 2016

# affiliate

Lagi Berbaloi Shopping Di LAZADA

Assalamualaikum wbt.

Baru-baru ni mommy mencari dapur dan rice cooker untuk rumah sewa adik-adik. Mommy dah survey 5 kedai di sekitar Kulim. Harga memang tak berapa nak berbaloi sebab paling murah mommy jumpa RM 90++ ...

Dalam dok survey tu tetiba teringat LAZADA. So, mommy pun terbelilah barangan tersebut di LAZADA. Jimat sungguh!

 Khind Gas Cooker GC6010

Harga dapur gas ini RM 49.00. Mommy tak perlu beli dapur canggih.. Yang penting ada dan boleh guna untuk memasak. Lagi pun untuk adik-adik bujang saja. 

Lagipun sepanjang mommy mengenali jenama KHIND ini, produknya memang berkualiti dan tahan lama.
lazada
Klik SINI untuk membeli

Midea MG-GP18B Rice Cooker with Keep Warm Function 1.8L  


Barangan kedua yang mommy beli untuk adik-adik pula adalah Rice Cooker. Kali ini mommy pilih jenama Midea. Tak pernah cuba lagi jenama ini tapi tak salahkan cuba jenama baru. Harga Rice Cooker ini hanyalah RM 58.  Murah sebab rice cooker ini besar iaitu 1.8L.

Beli besar sebab adik-adik lelaki kan kuat makan. Lagipun senang jika ada ahli keluarga yang datang bertandang.

lazada
klik SINI untuk membeli 

Sebenarnya kannnn!, Selain dua barang di atas, mommy sedang tengok barang-barang kat bawah ni.. Yelah nak beli NOXXA tak berapa nak mampu.. hikhik. Beli yang seakan-akan NOXXA pun boleh kan? Janji function dia sama...

Philips HD2139 Pressure Cooker Electric 6.0L (Brown)  

Pressure Cooker ini berharga RM 329.00

lazada
Klik sini untuk ke LAZADA


TEFAL STEAM GENERATOR GV6340(Purple)  


Ini barangan kedua yang mommy wajib beli. Almaklumlah anak-anak dah sekolah. Banyak baju yang nak kena seterika. Nak beli yang keluaran AMWAY terasa sayang duit. Beli jenama lain tapi function tetap sama. Dan harga pun sekali ganda murah. Bijakkan mommy!

Harga RM 780.00

lazada
lazada

Untuk dua barang  ni pun dah cukup bagi memudahkan kerja-kerja rumah mommy. Apa yang korang beli kat LAZADA ONLINE REVOLUTION 2016?


Tiada ulasan:

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292