loading...

3 Dis 2015

# lifestyle

Warehouse Sales Perda City Mall

Assalamualaikum wbt.

Lagi 3 hari dah nak habis Warehouse Sales di Perda City Mall. Banyak kasut, baju dan alatan sukan branded yang terdapat di sana.

Mommy pergi pada hari pertama warehouse sales. Ramai gilerr orang. Nak memilih pun susah sebab berhimpit dan saiz yang bercampur-campur.

Walaupun ramai sempat lah juga mommy sambar 6 helai jersi, 3 helai tracksuit, sehelai jaket, 2 raket badminton dan dua pasang kasut sukan untuk Aisya & Ammar. Itu sambil dukung Aisy, kalau tak dukung Aisy mau banyak lagi yang mommy angkut. hihi..

So, sapa nak shopping kasut dan barangan sukan memang di galakkan ke sini sebab harga yang di tawarkan amat berpatutan.

Warehouse Sales Perda City Mall

Warehouse Sales Perda City Mall

2 ulasan:

Sheila Adziz berkata...

em... mmg year and sale la ni kak sis.... peminat sport brand blh la serbu ni... hehe

Cahaya Hayati berkata...

happy shopping Shiela!! Rugi kalau tak beli time sales ni..

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292