S3 Buat Hal Lagi - Cahaya Hayati

8 Dis 2015

S3 Buat Hal Lagi

Assalamulaikum wbt.

Huhu. My only smartphone Samsung S3 buat hal lagi.. Nanges! Kali ini camera pulak tak boleh guna. 

Tiba-tiba saja camera tak boleh guna dengan mesej ' failed to connect', camera failed. Dulu penah jadi gak masa batery problem. Bila dah tukar bateri, ok pulakkkk!

Kali ini tak tau apa masalahnya pula. huhu...

Agaknya suruh cari yang baru la tu.. handphone o handphone!

Cuci mata kat LAZADA jap!

Yang ni memang berkenan di hati. Tapi tabung belum penuh..  Dah biasa guna apps dan jatuh cinta ngan brand ni. Kena usaha lebih untuk penuhkan tabung. chaiyokk!



Yang ni memang harga berpatutan. Tengok HH review cam best gak. Maybe boleh di pertimbangkan untuk beli dan guna brand ni pula.


Yang ni pun cam best. Tapi rega tu membuatkan akak kena fikir doploh kali... Kalau ada yang bagi sebagai hadiah akak terima ja.:D


2 ulasan:

  1. Kena kumpul duit dulu nampaknyaa ni kalau nak tukar phone. Hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. yer nani kena kumpul dulu. kalau guna saving atau gaji.. nanti lari budget

      Padam