Promosi RM 12 Aidijuma

2:43 PTG Cahaya Hayati 1 Comments

Assalamualaikum wbt.

Pssttt. Nak habaq yang Aidijuma buat clearance sales bagi label black, green & blue. Memang murah sebab harga untuk black label pun RM 39 sehelai. So, kalau nak beli cari yang black label sebab kualiti dan corak yang menarik.

Pi cepat-cepat tau nanti yang cantik-cantik semua dah kena sambar terutamanya oleh peniaga online & carboot.

Oklah tu jer yang akak nak habaq. Nanti cakap akak tak payungkan pulak...

Aidijuma

Lupa pulak. Promosi ni bermula hari ini sehingga 31 Disember 2015. Lokasi di semua outlet Aidijuma. 

Happy shopping dear!

1 comments:

Akim berkata...

Perrghhhh.. murah giler....

Pengikut

Google+ Followers