DIY Hadiah Dari Hati Dengan Printcious.com - Cahaya Hayati

22 Dis 2015

DIY Hadiah Dari Hati Dengan Printcious.com

Assalamualaikum wbt.

Musim perayaan atau kenduri tiba lagi. Pening kepala memikirkan hadiah yang hendak di beri? Nak beri hadiah yang lain dari yang lain? Hadiah yang ikhlas dari hati? Nak reka sendiri hadiah tersebut tetapi nak bagi siapa print? Pening.. Pening.

http://www.printcious.com

Jangan risau sebab kini adanya printcious.com yang memudahkan segalanya. Semuanya di hujung jari. Jimat duit tol & minyak bagai.. hahaha.

Printcious.com, printcious.com, DIY hadiah dari hati, reka hadiah sendir, print t-shirt murah, reka sendiri design t-shirt, mug, cushion,


Dengan printcious.com kita boleh reka sendiri corak atau apa saja di atas cenderahati kita. Kualiti printing bagus dan hargapun  berpatutan.

Terdapat 7 jenis cenderamata yang kita boleh pilih iaitu T-Shirt, Mug, Cushion,Ceramic Tiles, Phone Cases, Puzzles & Mouse Pads. Dengan pilihan ini, kita boleh reka apa saja untuk menambahkan kemesraan dengan yang tersayang.

Printcious.com,printcious.com, DIY hadiah dari hati, reka hadiah sendir, print t-shirt murah, reka sendiri design t-shirt, mug, cushion,
T-shirt

Printcious.com,printcious.com, DIY hadiah dari hati, reka hadiah sendir, print t-shirt murah, reka sendiri design t-shirt, mug, cushion,
Mug

Printcious.com,printcious.com, DIY hadiah dari hati, reka hadiah sendir, print t-shirt murah, reka sendiri design t-shirt, mug, cushion,
Cushions

Printcious.com,printcious.com, DIY hadiah dari hati, reka hadiah sendir, print t-shirt murah, reka sendiri design t-shirt, mug, cushion,
Ceramic Tiles

Printcious.com
Phone Cases

Printcious.com,printcious.com, DIY hadiah dari hati, reka hadiah sendir, print t-shirt murah, reka sendiri design t-shirt, mug, cushion,
Puzzles
Printcious.com,printcious.com, DIY hadiah dari hati, reka hadiah sendir, print t-shirt murah, reka sendiri design t-shirt, mug, cushion,
Mousepads
Dengan menggunakan jenis barangan yang di tawarkan oleh printcious.com, kita boleh shopping mengikut kategori penerima dan perayaan/ sambutan.

Printcious.com
Siapa penerima yang bertuah tu. lelaki ka perempuan?

Printcious.com,printcious.com, DIY hadiah dari hati, reka hadiah sendir, print t-shirt murah, reka sendiri design t-shirt, mug, cushion,
Apa yang kita nak raikan????
Selain dari pemilihan mengikut jantina dan perayaan/ sambutan... Boleh juga membuat pilihan berdasarkan minat. Yelah, tak semua orang tu di lahirkan dengan kreatif dan mempunyai seni.. Tangan keras. Tak reti nak reka-reka... So, boleh pilih mengikut minat. Terdapat 20 pilihan... Ambik kau. Pilih jelah yang mana nak kan.
Printcious.com

Shopping kat printcious ni pun senang saja. Memula kena daftar akaun. Kemudian pilih hadiah atau cenderahati yang kita nak. Boleh pilih yang dah siap design... Kalau pilih yang kosong, kita pilih create. Pastu pilih warna. Terdapat pelbagai warna yang menarik.. Sesuai dengan tagline ' precious gifts from your heart'.

Dah selesai. Pastu jangan lupa buat bayaran.. karang cenderahati tu tak sampai kat tangan pulak. #justkidding.

Bagi cenderahati yang melebihi RM75 akan mendapat penghantaran percuma. Bagi barangan yang rosak pula ketika penghantaran, boleh di pulangkan dalam tempoh 7 hari. wahhh bagusnya service printcious.com ni.

Selain itu, web printcious.com ini amatlah mesra pengguna. Takdelah nak loading lama-lama... sukanya akak. hihi.

Oklah tak nak bebel panjang-panjang. Nak buat personal gift, sila tempah di printcious.com. In Sha Allah anda akan puas hati. 100% pasti.


Nak order 'precious gifts from your heart' sila klik link di bawah.

http://www.printcious.com


4 ulasan:

  1. wah macam-macam ada kan cik T :)

    BalasPadam
  2. wah kita buat buat sendiri.. best tu..

    BalasPadam
  3. bestnya boleh buat sendiri ikut kreativiti...

    BalasPadam
  4. hi done folo, folo me back ;)

    BalasPadam