Tonton Online Drama Setelah Ku Dimiliki - Cahaya Hayati

31 Oct 2019

Tonton Online Drama Setelah Ku Dimiliki

Tonton Online Drama Setelah Ku Dimiliki. Hi korang! Mommy dah tonton drama Setelah Ku Dimiliki. Best juga walaupun baru 2 episod. Mungkin disebab drama ini dibintangi oleh pelakon yang hebat seperti Zul Ariffin, Intan Najuwa, Kuza, Tiz Zakiah dan banyak lagi. Pelakon baru pun tak nampak kaku atau macam hafal dialog. Drama Setelah Ku Dimiliki ni ditayangkan pada pukul 7 setiap hari isnin sehingga jumaat di TV3. 

Tonton Online Drama Setelah Ku Dimiliki


Drama ini mengisahkan mengenai konflik cinta di antara Sarra dan Adriz yang diuji dengan pelbagai dugaan. Kerana dosa silamnya, Sarra dihalau ibunya dan membawa diri ke Pulau Langkawi tanpa arah tuju.  Sarra bernasib baik apabila dia diperkenalkan kepada Bonda Ummi dan ditawarkan bekerja di sebuah pusat perlindungan yang diberi nama Rumah Azirah.

Tonton Online Drama Setelah Ku Dimiliki, Lagu Damaikan Ika Mustafa OST Drama Setelah Ku Dimiliki, Lirik Lagu Damaikan Ika Mustafa,  Drama Setelah Ku Dimiliki, novel drama setelah ku dimiliki, drama setelah ku dimiliki, ost drama setelah kumiliki, lirik ost setelah drama ku dimiliki, lagu damaikanlah ika mustafa, lirik lagu damaikanlah ika mustafa, ika mustafa,
Drama Setelah Ku Dimiliki


Pertemuan semula yang tidak diduga dengan Adriz di Rumah Azirah membuatkan hati Sarra berdegup kencang. Akan tetapi, Adriz tidak mengenalinya langsung kerana dia mengalami hilang ingatan disebabkan kemalangan lalu. Sebelum ditimpa kemalangan, Adriz merupakan seorang yang liar dan suka berfoya-foya tetapi setelah tersedar daripada koma, Adriz tidak lagi mengingati kehidupan lamanya dan perangainya juga berubah.

Itu serba sedikit tentang drama Setelah Ku Dimiliki. Kalau korang nak tahu sikit-sikit tentang drama ni korang boleh baca novel Setelah Ku Dimiliki online tapi dari bab 1 sampai 15 sajalah... Korang klik saja link di bawah ni.

Tonton Online Drama Setelah Ku Dimiliki, Lagu Damaikan Ika Mustafa OST Drama Setelah Ku Dimiliki, Lirik Lagu Damaikan Ika Mustafa,  Drama Setelah Ku Dimiliki, novel drama setelah ku dimiliki, drama setelah ku dimiliki, ost drama setelah kumiliki, lirik ost setelah drama ku dimiliki, lagu damaikanlah ika mustafa, lirik lagu damaikanlah ika mustafa, ika mustafa,
Novel Setelah Ku Dimiliki


NOVEL SETELAH KU DIMILIKI


[ Prolog ] [ BAB 1] [ BAB 2 ] [ BAB 3 ] [ BAB 4 ] [ BAB 5 ] [ BAB 6 ] [ BAB 7 ] [ BAB 8 ] [ BAB 9 ] [ BAB 10 ] [ BAB 11 ] [ BAB 12 ] [ BAB 13 ] [ BAB 14


Untuk drama pula korang boleh klik link ni. Mommy try update dari masa ke semasa...



Oh ya selain dramanya best. OST untuk drama ni pun best... Sekali dengar rasa macam nak dengar lagi. Memang kena sangat dengan jalan cerita drama Setelah Ku Dimiliki ni... 

Lagu Damaikan Ika Mustafa OST Drama Setelah Ku Dimiliki


Lirik Lagu Damaikan Ika Mustafa

Ku berdiri 
Ku menangis 
Mendungnya hari 

Ku meniti 
Jalan yang kau lalui 
Mengejar diri 

Aku masih merindui engkau 
Hujan bersama cinta 
Hadirnya sementara 

Damaikanlah jiwaku yang resah 
Terangilah sinaran yang pudar
Di hatiku ingin aku redha 
Hingga akhir waktu 

Dengarkanlah cerita ku ini 
Kembalilah cinta yang telah pergi 
Ku inginkan cahaya mentari 
Menyinar diriku 

Ku mencari bersendiri 
Mengharapakan pagi 
Ku rempuhi badai yang menghampiri 
Melemaskan diri 

Aku cuba melupakan engkau 
Pergilah oh derita 
Ku serah pada yang esa 

Damaikanlah jiwaku yang resah 
Terangilah sinaran yang pudar 
Di hatiku ingin aku redha 
Hingga akhir waktu 

Dengarkanlah cerita ku ini 
Kembalilah cinta yang telah pergi 
Ku inginkan cahaya mentari 
Menyinar diriku 

Ku berdiri 
Ku menangis 
Mendungnya hari

No comments:

Post a Comment