First Giveaway By Blog Buku Pinky!

1:54 PTG Cahaya Hayati 14 Comments

First Giveaway By Blog Buku Pinky! ~ Lamanya mommy tak join GA. Hahaha sibuk apa tah. Mommy suka join GA dari Buku Pinky ni sebab syarat dia amat mudah. Ala-ala pejam mata pun boleh buat. hahaha. Eh jom join First Giveaway By Blog Buku Pinky!. Akan tamat pada 5 Oktober 2017. 


http://bukupinky.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky_5.html
Klik SINI untuk join First Giveaway By Blog Buku Pinky!

Hadiah yang di tawarkan adalah seperti di bawah. Siap ada entry paling kreatif lagi. Kreatif camna tu yer?

Hadiah pertama : RM30
Hadiah kedua: RM20
Hadiah ketiga:RM10
Hadiah keempat: Reload RM5
Hadiah Saguhati (5 Orang) : Bookmark magnet comel

Entry paling kreatif: RM20


Lastly good luck to me & uolls yang join. Moga kita menang bersama-sama. 

14 comments:

Shahida Dzulkafli berkata...

Semoga berjaya..

sayidah napisah berkata...

semoga berjaya cik T :D

That Azie berkata...

tq sbab dah join ye! semoga berjaya :D

Uyul Rosli berkata...

all the best

Lokman Hakim berkata...

Gud luck cik T...jmput singgah www.hakimramli.com

mamapp berkata...

Good luck ye

Khir Khalid berkata...

All the best :)

Anum Abdullah berkata...

Datang dari GA yang sama...Good luck..

http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

Nurul Syahirah berkata...

good luck kak ^^

http://www.syahirahvaliant.com/2017/09/giveaway-comel-by-syahirah-valiant.html

Nazir Aziz berkata...

Gud Luck yer daripada Pakcu, semoga ada rezeki awak nanti

Zuhaira Nasrin berkata...

datang dari GA yang sama :)

https://eyranasrin.blogspot.my/

Abam Kie berkata...

Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg cantik ini. Jemputlah ke blog saya pula. Terima kasih.

http://www.zukidin.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

Erni Hasmiza berkata...

Salam, good luck tau, saya pun join jugak.

Pengikut

Google+ Followers