Melawa Sakan Di Hari Raya Sempena ALTHEA Raya Giveaway Festival

1:18 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

ALTHEA ~ Bukan laman web online shopping yang baru. Selalu mommy buka webnya tengok apa yang best sebab mommy adalah K-Beauty lover. Kenapa mommy suka K-Beauty sebab nampak natural, cantik dan asli. Kali ini, raya ini Althea mengadakan Raya Giveaway Festival youuuu... Bestnya. Setiap kali musim perayaan mesti Althea offer best-best dan memang tak pernah mengecewakan hati mommy. hahaha. 

Kali ini, mommy nak ajak semua melawa sakan di hari raya dengan ber'shopping' di Althea kerana dua sebab di bawah. Baca tau!

Althea Raya Giveaway Festival

Special nya shopping di Althea sempena raya festival, Althea akan bagi hadiah untuk setiap pembelian atau untuk seorang pelanggan. Hadiah ni kita boleh pilih sendiri tau kat page The Raya Giveaway Festival . Nanti masa nak checkout, barangan ini akan di beri diskaun. :D


Althea Limited Edition Ramadhan Box

Yang keduanya akan dapat Limited Edition Ramadhan Box. Cantikkan kaler dia... Tak pernah tak cantik. Boleh buat koleksi... 

Bukan sebab kotak dan hadiah  je tau mommy shopping kat Althea tapi sebab diskaun yang amat berbaloi-baloi untuk di beli. Mommy dah grab mommy punya.. Nanti mommy show off kat korang... 

Opps! lupa pula nak habaq yang semua produk di Althea adalah selamat, berbaloi dan direct dari korea. 

Eh, jomlah shopping di Althea dan melawa sakan raya ni. :)



0 comments:

Pengikut

Google+ Followers