Setelah 7 Hari

3:37 PTG Cahaya Hayati 4 Comments



Assalamualaikum wbt.

Setelah 7 hari, mommy dah dapat balik handphone OPPO. hihi... Seronok sangat bila boleh pegang handphone sendiri sebab boleh buat macam-macam.

Terima kasih kepada OPPO untuk service yang di berikan walaupun memakan masa. Janji mommy dapat balik handphone dalam keadaan baik dan boleh guna.

Harap OPPO dapat memendekkan tempoh service berdasarkan jenis kerosakan.


Baca juga catatan mommy tentang OPPO di sini:

Catatan 1 - Terputus Hubungan
Catatan 2 - Service Oppo Lambat


Takde gambar nak letak, jadi letak gambar raya. Motip? Nak bagitau yang mommy sekarang tengah suka sangattt pakai shawl Naelofar. Cantik terletak ja.. Iron pun senang. 

Lagi dua helai shawl naelofar on the way. 

#naelofarshawl


4 comments:

Ahmad Hasif berkata...

oooo ari tu nyaris2 juga nak terbeli oppo ni pastu mak ckp x elok cepat rosak.. teruih beli sony Z5 Premium.. Ooo 7 hari eh.. hurmm biasa la kot rasanya amik masa 7 hari tuk repair sbb maybe bnyk step kena pergi n despatch yg collect tu ada time dia collect n return semula..

Maisarah Humaira berkata...

alhamdulillah..dapat balik handphone

Cahaya Hayati berkata...

mungkin jugak..

Cahaya Hayati berkata...

terima kasih Mai

Pengikut

Google+ Followers