Semuanya Ada Di EZBUY

4:43 PTG Cahaya Hayati 1 Comments

Assalamualaikum wbt. Semuanya ada di EZBUY. EZBUY adalah web shopping untuk kaki shopping online macam aku. Pantang ada laman web yang ada menjual pelbagai barang dan tawaran harga yang menarik, memang berjam-jam malah berhari-hari masuk untuk mencari barang yang di sukai dengan harga yang menarik.

ezbuy

Dah tiga hari mencari barang yang berkenan di EZBUY. Siap tanya encik suami nak apa ( bila mommy murah hati. kih kih).

Terdapat pelbagai kategori seperti berikut:

Women Clothing
Mens Clothing
Toys, Mother & Kids
Shoes, Bags & Accessories
Home & Garden
Beuty & Health
Sports & Outdoors
Office & Stationery
Automotives
Mobiles & Tablets

Selain daripada kategori di atas, terdapat juga Flash Deal. Dalam Flash Deal, harga yang di tawarkan sangat berbaloi. Terendah dalam pasaran.

online shopping

Selain dari Flash Deal, terdapat juga Hot Channel iaitu kategori untuk produk laku keras. Untuk produk yang menjadi pilihan ramai...

online shopping

 Bila shopping kat EZBUY, aku paling suka kategori mommy & me. Pakaian sedondon untuk ibu dan anak. hehe.. Dah tau dah kat mana nak cari baju sedondon yang cantik dan murah. :D

online shopping murah

Belek punya belek, last-last aku order barang kat bawah. Satu under Women Clothing, satu under Mens Clothing, dua under Toys, Mother & Kids dan satu barang under Beuty & Health. #RambangMata

ezbuy

Bila dah pilih, aku terus checkout. Terlupa nak masukkan voucher yang ada.. Memula risau jugaklah sebab nak CANCEL takut barang yang di pilih hilang. Dah satu hal lah pulak untuk mencari balik item tersebut.

Memula email tapi feedback yang akan di perolehi adalah dalam tempoh 24 jam. Gerak-gerak kursor ternampak 'LIVE CHAT'. So, live chat dengan team ezbuy berhubung isu tersalah step. hehe.... 

Buat pengetahuan korang jugak, Live Chat ni 24 jam. Kalau tengah malam pun, ada isu berhubung pembelian/bayaran, korang bolehlah bertanya dengan Team Live Chat EZBUY. Pantas dan effecience.



Pssst korang yang tersayang, EZBUY bagi RM15 jika hangpa register sekarang. Klik link ini untuk register

Selain itu, EZBUY juga menawarkan diskaun 15% untuk shipping fee. Banyak tu... Sila guna kod di bawah . Tawaran sah mulai hari ini sehingga 1 August 2016.


EZJUL15



Walaubagaimanapun, pelanggan EZBUY di galakkan untuk mendaftar dengan PRIME bagi menikmati kod penghantaran hanya RM8.80. Klik link di bawah untuk register PRIME



Okaylah. Nak sambung tengok barang-barang yang ada kat EZBUY ni.. Mana tau ada yang rerbekenan lagi. Boleh la shopping hujung bulan ni :)

Tak sabarnya nak tunggu parcel dari EZBUY. :D


1 comments:

Diana Rashid berkata...

ok..nak try tengok2..nak cari kasut..kalau ada yang berkenan sambar terus..:)

Pengikut

Google+ Followers