loading...

29 Jun 2016

# Advert

Stick To This Brand Only

Assalamualaikum wbt. Stick to this brand only.. Pagi ni mommy nak pasal penggunaan produk. Dalam entry yang lepas-lepas, mommy ada sebut tentang kepelbagaian fungsi minyak yu yee. Boleh baca di sini:


Yang nak jadi ceritanya.. kelam kabut punya pasal pagi tadi sebab mommy tertidur lepas sahur. Selalunya tak tidur tapi tertidur sebab nak tidurkan Aisy balik. Aisy jaga masa sahur... Jarang dia jaga, tapi bila dah jaga.. dia nak menyusu. Dia menyusu macam bagi ketenangan pula untuk mommy. Maka dengan perlahan, mata pun tertutup. Sedar-sedar dah pukul  tujuh. 

Bila kelam kabut bersiap, adalah barang yang tertinggal. Mommy tertinggal bag make up.  Seperti dalam entry sebelum ni, bag make up tu umpama mini pharmacies mommy. Segala mak nenek ada..

Bila mengadap kerja yang melambak ni, stress dan sakit kepala mudah kena. Nak makan ubat ,posa. Nak letak minyak Yu Yee, tertinggal pula. Huhu

Bila dah rasa sakit kepala, mommy tak boleh biar. Kena juga cari penawar.. Sebab kalau tak, nanti jadi semakin teruk sampai muntah-muntah dan pitam. No no nak drive balik pun jauh..

So, turun bawah dan cari farmasi yang terletak di deretan belakang office.  Minta minyak Yu Yee tetapi Pharmacist tersebut telah cadangkan jenama lain. Tapi mommy hanya suka minyak Yu Yee. I choose to stick to this brand only.

Yu Yee Oil


Yang ni letak di office. Takut mommy tertinggal lagi mini pharmacy mommy. :)

Yu Yee Oil

4 ulasan:

Azlinda Azman berkata...

mommy..anak-anak mummy Linda pun serasi dgn minyak ini. Terus keluar anginnya :)

Norhayati Mohd Isa berkata...

Akak sekarang guna minyak Anugerah yati..
serasi pulak anak beranak ..

Cahaya Hayati berkata...

kan mommy. Bila dah serasi memang tak tukar yang lain dah..

Cahaya Hayati berkata...

oooo. Saya dan anak-anak serasi dengan minyak yu yee. Lagipun anak-anak sensitif sikit kulit depa.

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292