Old Photo - Cahaya Hayati

15 Jun 2012

Old Photo


Semalam dok kemas2 laci.. terjumpa memori kad camera lama. 
so, buka la memori... nak tgk gambar apa yang ada,...
Terjumpa la gambar kawin, tak pernah cuci pun. 
Nampaknya pas ni kena la pi antar kedai.
Untuk tatapan pada masa akan datang

Tired ... satu hari dok posing...
Untuk gambar malam wedding, kami tak ambik jurufoto pun...
SIL aku yang jadik photographer...
macam2 style dia suruh kami posing.


Lucky to having him... love u so much.
Cik Abang ni mmg suka kontrol ensem kalau depan camera.
Our Bridesmaid... 
Sepupu asben ni dah besar dah. masa dia jadik bridesmaid kitaorang dia baru umur 5 tahun...

sweet memories...
Tak sempat nak ready dah snap. 
Our wedding cake.. Nice & delicious.
Actually ada banyak lagi gambar. ini saja yang dapat aku share dengan umum.

Quote for today:

Tiada ulasan:

Catat Ulasan